Het liefdesleven van de sterren biedt altijd voldoende voer voor roddels. Soms gaat het fout, soms gaat het goed en soms maak je twee vrouwen zwanger terwijl vrouw thuis zit. 

Kim Kardashian en Kanye West

Klaarblijkelijk krijgt Kim Kardashian koppijn van Kayne. De robuuste realityster is klaar met de ratelende rapper en regelde een conference call met zes raadgevers, waaronder haar vaste scheidingsadvocaat. 

More content below the advertising

 

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult

Volgens Jennifer Lawrence is ze nog gewoon bevriend met haar ex Nicholas Hoult en haar nieuwe vriendje Cooke Maroney heeft helemaal niets te vrezen. Waarom stuurt ze dan nog steeds sexy berichtjes en naaktfoto's naar Nicky? 

 

Andrew Lincoln

Waarom stopt Andrew Lincoln met zijn hoofdrol in The Walking Dead? Is het omdat de serie al een paar seizoenen dodelijk saai is? Of is het een poging zijn huwelijk te redden nadat hij twee vrouwen zwanger heeft gemaakt? 

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.