In Hollywood liggen de geheimen over de sterren op straat en wij vertellen jou wat voor vuige roddels we allemaal hebben gehoord. 

Kendall Jenner

Kardashian-telg Kendall Jenner heeft in tegenstelling tot haar beroemde zussen zelden een beroemde sporter aan de arm hangen. Het fotomodel date veel liever met haar vrouwelijke collega's maar moet van mama Kris Jenner wachten met haar coming out, zodat het gebruikt kan worden als verhaallijn in Keeping Up With The Kardashians om de kijkcijfers op te krikken. 

 

Insatiable

Wanneer je de baas bent van Netflix en een affaire hebt met de hoofdrolspeelster van Insatiable ga je natuurlijk niet de serie stopzetten. Ondanks de ophef en alle slechte recensies komt er dus gewoon een tweede seizoen. 

 

Amanda Bynes

Losgeslagen kindsterretje Amanda Bynes heeft haar leven weer op orde en is van plan om te vertellen over haar nare ervaringen met Dan Schneider, een belangrijke producent van kinderzender Nickelodeon, die zijn worstenvingers niet thuis kon houden. 

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag