Wij vertellen je iedere week de ranzigste roddels die we hebben gehoord uit Hollywood.

Daniel Craig

Je zou Daniel Craig een 'method actor' kunnen noemen; een gedreven acteur die zijn rol als James Bond zó serieus neemt dat hij ook in het echt met Bondgirls naar bed moet gaan om zijn personage beter te kunnen begrijpen, of hij gaat gewoon vreemd... Hoe dan ook, wil je een Bondgirl zijn, dan moet je het bed delen met getrouwde Craig. Dat vond nieuwkomer Ana de Armas helemaal geen probleem, totdat ze ontdekte dat hij zijn Goldfinger echt in iedereen propt en dat zorgt nu al voor problemen op de set.

Angelina Jolie

Daniel Craig is niet de enige Hollywoodster die de filmset gebruikt als jachtgebied. Angelina Jolie kan er ook wat van! De actrice gaat samenwerken met Nicolas Hoult en heeft aan haar vrienden laten weten dat ze "gek" op hem is. Dat voorspeelt weinig goeds voor de vriendin van Hoult, die zich nu al grote zorgen maakt.

Orange is the New Black

Het einde van Netflix Original Orange is the New Black is in zicht en daar is iedereen héél erg blij mee. In het eerste seizoen konden de dames het nog goed met elkaar vinden, dat is nu wel anders. Alle castleden zijn omringd door assistenten en andere figuren die de actrices het idee geven dat ze extreem belangrijk zijn. 

Article continues after the ad
More content below the advertising