Wekelijks vertellen wij jou de ranzigste roddels uit Hollywood. Wie heeft zich misdragen, wie liegt er op los en wie doet het met wie. Je leest het hier iedere vrijdag.

Charlie Sheen

We kunnen onze oren niet geloven! De dorst naar weer de zoveelste reboot is zo heftig dat er serieus wordt nagedacht om Two and a Half Men weer nieuw leven in te blazen, niet met Ashton Kutcher, maar met Charlie Sheen himself...

Nick Jonas en Priyanka Chopra

The Jonas Brothers zijn terug en hebben gelijk weer een nummer 1 hit te pakken! Dat moest gevierd worden en Nick Jonas, die stiekem op mannen valt, gaf zijn beard Priyanka Chopra, die afgelopen week weer bij haar ex was, een auto van 200.000 dollar cadeau. OMG, best husband ever! Nu komen de juicy details: die auto was Priyanka's idee, hij is ook niet gekocht maar geleased, ze is niet van plan om er ooit in te gaan rijden en over een maandje brengt ze die wagen weer terug naar de winkel. 

Drake

Rapper Drake heeft bekend gemaakt dat hij na het zien van pedo-docu Leaving Neverland zijn Michael Jackson-liedje Don't Matter to Me niet meer laat horen tijdens zijn optredens. Béétje hypocriet van iemand met een voorliefde voor minderjarige tienermeisjes. 

Article continues after the ad
More content below the advertising