We hebben weer wat ranzige roddels voor je. We noemen geen namen en jij moet raden om wie het gaat.

Deze komische acteur maakte deel uit van de bekendste vriendengroep op televisie. Zijn eigen serie was een flop en ook al had hij wel succes met een andere comedy, het lukte hem niet om weer net zo succesvol te worden. Hij had in ieder geval nog voldoende status om zijn vrouwelijke collega te laten ontslaan. Wat is er gebeurd? Voor een nieuwe serie werd een getalenteerde actrice, die doorbrak met een comedy over een kantoor, gecast om zijn vrouw te spelen. Hij wilde met haar naar bed en toen zij daar geen trek in had, liet hij haar ontslaan en vervangen met iemand die wel Friends With Benefits wilde worden.

Deze acteur is een van de grootste Hollywoodsterren aller tijden. Hij is rijk, knap, speelt in de beste films en hij date de mooiste fotomodellen. Kan het nog beter? Ja! Want die modellen waar hij mee date… zij betalen hem 200.000 dollar om zijn vriendinnetje te mogen zijn. Een relatie met de acteur zorgt namelijk voor veel extra aandacht en talloze carrièrekansen.

Deze actrice, die je van gezicht kent maar waarschijnlijk niet van naam, doet haar best om haar verslaafde ex, een bekende acteur die pas geleden nog in een superheldenfilm speelde, te helpen met zijn verslavingen. Dat doet ze niet zonder reden. Over een week komt er een film uit waarin zij de hoofdrol speelt en haar goede daden worden gebruikt om de film te promoten.

De Bella's gaan op herhaling

Je dacht dat het concept van loserige zangclubjes op highschools na zes seizoenen Glee uitgeput was? Think again!

De Barden Bellas zijn terug! Het muzikale a cappella zanggroepje doet mee met een internationale wedstrijd, die nog nooit door een Amerikaans team is gewonnen.

Deze aangenaam pretentieloze muzikale comedy bewijst dat met het juiste tempo, pakkende oneliners en puike comedy-acteurs zelfs het meest belegen gegeven nog steeds kan werken. De Bella’s (zie deel 1) krijgen na een hilarische blunder slechts één kans om hun eer te redden. Zal het Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson), Emily (Hailee Steinfeld) en de anderen lukken hun Duitse tegenstander in te maken? Behalve de humor is ook de muziek dik in orde – voor de diverse wedstrijden werden onder meer winnaars van Amerikaanse talentenjacht The Sing-Off gebruikt. 

Pitch Perfect 2 is vanavond om 20.30 uur te zien op Net5.

De wereld draait door

 • Hans van Eenennaam is mede-ontwikkelaar van een nieuw medicijn dat ingezet wordt bij immuuntherapie om kanker te bestrijden. Hij zit aan tafel met Patricia Dobbe, die ermee behandeld werd.
 • Schrijfster Roxane van Iperen schreef een boek over de bijzondere geschiedenis van haar huis, dat belangrijk onderduikadres te zijn geweest, gerund door de twee joodse verzetszussen Brilleslijper. Ze zit aan tafel met Rob Brandes en Kathinka Rebling, de kinderen van de twee verzetszussen.
 • De vierde editie van de muziekrubriek 'Songs in the Key of Life', met deze keer Stef Bos
 • Tafeldame vanavond is Halina Reijn.

RTL Late Night met Twin Huys

 • Seal (foto) is in het land en speelt bij Twan een akoestische versie van Kiss from a Rose
 • Eugène, de vader van Laura H., en Thomas Rueb vertellen over de zaak van Neerlands bekendste Syriëganger
 • Debby Gerritsen en Tatum Dagelet over de uitreiking van de VIVA400 Awards, die vanavond worden uitgereikt aan ambitieuze, succesvolle vrouwen
 • Ruurd Jelle van der Leij, maker van de natuurdocumentaire WAD, over de kritiek op natuurdocumentairemaker David Attenborough
 • Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt tips and tricks om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten.

Pauw

 • Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink en Emma Wortelboer blikken terug op 13 jaar Spuiten & Slikken
 • Coen Verbraak, Jessica Durlacher en Ronald Giphart over Joost Zwagermans literaire erfenis
 • Rob Bertholee neemt na zeven jaar afscheid als hoofd van de AIVD.