We hebben weer wat ranzige roddels voor je. We noemen geen namen en jij moet raden om wie het gaat.

Deze komische acteur maakte deel uit van de bekendste vriendengroep op televisie. Zijn eigen serie was een flop en ook al had hij wel succes met een andere comedy, het lukte hem niet om weer net zo succesvol te worden. Hij had in ieder geval nog voldoende status om zijn vrouwelijke collega te laten ontslaan. Wat is er gebeurd? Voor een nieuwe serie werd een getalenteerde actrice, die doorbrak met een comedy over een kantoor, gecast om zijn vrouw te spelen. Hij wilde met haar naar bed en toen zij daar geen trek in had, liet hij haar ontslaan en vervangen met iemand die wel Friends With Benefits wilde worden.

Article continues after the ad

Deze acteur is een van de grootste Hollywoodsterren aller tijden. Hij is rijk, knap, speelt in de beste films en hij date de mooiste fotomodellen. Kan het nog beter? Ja! Want die modellen waar hij mee date… zij betalen hem 200.000 dollar om zijn vriendinnetje te mogen zijn. Een relatie met de acteur zorgt namelijk voor veel extra aandacht en talloze carrièrekansen.

Deze actrice, die je van gezicht kent maar waarschijnlijk niet van naam, doet haar best om haar verslaafde ex, een bekende acteur die pas geleden nog in een superheldenfilm speelde, te helpen met zijn verslavingen. Dat doet ze niet zonder reden. Over een week komt er een film uit waarin zij de hoofdrol speelt en haar goede daden worden gebruikt om de film te promoten.

More content below the advertising