Het optreden van Lady Gaga en Bradley Cooper was zó zwoel dat zelfs wij warme gevoelens in onze buikjes kregen. Het was alleen 100% nep en wij vertellen je in deze speciale Gaga/Cooper editie hoe het zit.

Bradley Cooper valt niet op vrouwen

Slecht nieuws voor de dames die altijd al een beschuitje wilde eten met Bradley Cooper, en goed nieuws voor de geblondeerde twinks die dat ook willen, Bradley is gay. Nu denk je bij jezelf natuurlijk "maar, hey Vuige Vrijdagmiddagroddelaars, hij heeft gewoon een relatie met Irina Shayk, de ex van Cristiano Ronaldo... oh ja, inderdaad, ik snap het". 

We noemen zoiets een 'beard', een nepvriendin die een homoseksuele celebrity 'mannelijker' moet laten lijken. Er is alleen één groot probleempje. Bradley háát Irina Shayk. En zij laat zich ook liever bepotelen door miljardairs in Europese jachthavens die haar diensten voor een weekendje hebben besteld. 

Lady Gaga wil haar ex terug

Gaga was jarenlang gaga op acteur Taylor Kinney en die gevoelens zijn er nog steeds. Nu blijkt dat haar huidige vriendje Christian Carino vreemdgaat, probeert ze Kinney voor zich terug te winnen. De hele avond iemand telefonisch lastigvallen is niet de beste manier om dat te doen. 

Bradley weet niet wat hij wil

Tijdens de Oscars werd Bradley vergezeld door zijn moeder Gloria en vriendinnetje Irina. De roddelaars onder ons konden dat amper geloven. Moeder Gloria heeft namelijk ook een grafhekel aan Irina en wanneer Bradley geen zin heeft in een beard, neemt hij mams mee naar een awardshow, dan lijkt hij de perfecte zoon en krijgt hij geen vragen over zijn liefdesleven. 

In oktober ging het gerucht rond dat Cooper niet wist wat hij moest doen. Ging hij met zijn moeder naar de Oscars, met Irina of zou hij doen alsof hij verliefd was op tegenspeelster Gaga om A Star is Born te promoten? Het lijkt erop dat hij voor alledrie de opties tegelijk heeft gekozen. 

De toekomst

Het gerucht gaat dat Irina Shayk met de baby, die trouwens niet van Bradley is, naar Europa wilt verhuizen. Cooper wil haar nog een maandje aanhouden, maar haar contract loopt af (ja, een beard heeft een contract) en het is de vraag of ze zal verlengen.

Ondertussen is Gaga straks weer vrijgezel. En met de aanwezigheid van moeder Gloria op de Oscars is de kans heel erg groot dat we over een maandje of drie een wisseling van de wacht zullen zien. Die BraGaga relatie gaat er dus komen, maar het wordt niet zo romantisch als je denkt. 

Article continues after the ad
More content below the advertising