We hebben weer wat interessante roddels uit Hollywood te horen gekregen en die moesten we natuurlijk met jullie delen!

Netflix

Je maandelijkse tientje aan Netflix wordt dit keer niet besteed aan nieuwe films en series, maar aan het winnen van een Oscar. Om een gouden beeldje in de wacht te slepen voor Roma geeft de streamingdienst bakken met geld uit, volgens de geruchten wel vier keer het budget van een hele film! Laten we hopen dat het geld alleen gebruikt wordt om de film te promoten en niet om de zakken van The Academy te vullen.

De Kardashians

Kunnen we eventjes 5000 dollar lenen? De 'partner' van Caitlyn Jenner kent alle geheimen over de Kardashians en is bereid dit aan de roddelbladen te vertellen voor het bedrag van 5000 dollar per uur. Per uur? Kan Caitlyns liefje zo lang over de realitysterren lullen? Hoeveel geheimen heeft die familie wel niet?!

Steve Guttenberg

Ken je Steve Guttenberg nog? Komiek uit de jaren '80, je weet wel, van Police Academy, en nee niet die ene die grappige geluidjes maakte, maar die ene met die krullen. Ja, hij! Als je hem ooit tegenkomt, zeg hallo en vraag om een handtekening, dat waardeert de vergeten acteur heel erg. Een groepje fans had een hele toffe ervaring met hem en het leek er zelfs even op dat Guttenberg iedereen mee uit eten wilde vragen als bedankje. 

Article continues after the ad
More content below the advertising