We verdiepten ons de afgelopen week weer in de roddels over de Hollywoodsterren en maakten een kleine selectie voor onze trouwe ramptoeristen. 

Johnny Depp

Alsof we Johnny Depp nog niet creepy genoeg vonden! De ooit zo leuke acteur heeft een nieuwe vriendin en is gek op haar omdat ze hem doet denken aan een zestienjarige... Laten we hopen dat ze wel ietsjes ouder is. 

Rachel Bilson

Om een extra zakcentje te verdienen, laten celebs zich op straat fotograferen door paparazzi terwijl ze heel subtiel een product promoten. Rachel Bilson, uit The OC en Dokter Hart, wordt gesponsord door Pure Leaf, maar had weinig tijd en zin om op straat te poseren met een flesje koude thee. Ze gaf de paparazzi twee minuten om even snel een paar foto's te schieten en hield het flesje ondertussen lekker onhandig omhoog. 

Barba Streisand

Het blijkt dat Barbra Streisand nog nooit een aflevering van Friends heeft gezien. Jennifer Aniston werd vijftig en nodigde de zangeres uit voor haar verjaardag. Streisands agent accepteerde de uitnodiging en daar was Barbra woest over. Ze had totaal geen zin om naar dat feest te gaan want ze heeft namelijk geen idee wie Jennifer Aniston is...

Article continues after the ad
More content below the advertising