Hollywoodsterren doen zich vaak mooier voor dan ze eigenlijk zijn. Het roddelcircuit is echter genadeloos en ontbloot alle dirty little secrets van de stars.

Rami Malek

De Oscars komen er aan en Rami Malek wil er eentje krijgen voor zijn rol als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody. De drugsverslaafde acteur doet daarom alsof hij helemaal niks wist van regisseur Bryan Singers voorliefde voor tienerjongens. 

Oprah Winfrey

Michael Jackson ligt weer eens onder vuur vanwege zijn voorkeur voor jong grut. De docu Finding Neverland lijkt nu echt een einde te maken aan Wacko Jacko's nagedachtenis. Wat heeft Oprah daarmee te maken? Volgens boze tongen heeft ze de docu gefinancierd omdat ze een bloedhekel heeft aan Jackson.

Rebel Wilson

Vraag aan Rebel Wilson waarom ze single is en de actrice uit Pitch Perfect en Bridesmaids vertelt je dat mannen haar niet durven te benaderen omdat ze zo beroemd is. Vraag het aan de mannen die een poging hebben gewaagd en ze vertellen je dat ze geen flauw idee hadden wie ze was, totdat Wilson de mannen er aan herinnerde dat ze een beroemde ster is, waar je alleen tegen mag praten als je geld hebt of belangrijk bent. 

Article continues after the ad
More content below the advertising