Hollywoodsterren doen zich vaak mooier voor dan ze eigenlijk zijn. Het roddelcircuit is echter genadeloos en ontbloot alle dirty little secrets van de stars.

Rami Malek

De Oscars komen er aan en Rami Malek wil er eentje krijgen voor zijn rol als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody. De drugsverslaafde acteur doet daarom alsof hij helemaal niks wist van regisseur Bryan Singers voorliefde voor tienerjongens. 

Oprah Winfrey

Michael Jackson ligt weer eens onder vuur vanwege zijn voorkeur voor jong grut. De docu Finding Neverland lijkt nu echt een einde te maken aan Wacko Jacko's nagedachtenis. Wat heeft Oprah daarmee te maken? Volgens boze tongen heeft ze de docu gefinancierd omdat ze een bloedhekel heeft aan Jackson.

Rebel Wilson

Vraag aan Rebel Wilson waarom ze single is en de actrice uit Pitch Perfect en Bridesmaids vertelt je dat mannen haar niet durven te benaderen omdat ze zo beroemd is. Vraag het aan de mannen die een poging hebben gewaagd en ze vertellen je dat ze geen flauw idee hadden wie ze was, totdat Wilson de mannen er aan herinnerde dat ze een beroemde ster is, waar je alleen tegen mag praten als je geld hebt of belangrijk bent. 

More content below the advertising
More content below the advertising

Het was een kwestie van tijd voordat Netflix zou stoppen met The Punisher en Jessica Jones, maar nu is de kogel dan echt door de kerk.

De samenwerking tussen Netflix en Marvel begon in 2015 met de ijzersterke misdaadserie Daredevil, gevolgd door Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. De helden kwamen daarna samen in The Defenders en na het tweede seizoen van Daredevil kreeg ook The Punisher zijn eigen serie. Ondanks het succes van deze Originals heeft Netflix ze nu allemaal gecancelled. 

Luke Cage en Iron Fist, twee van de minst populaire series, werden als eerste stopgezet en toen Daredevil volgde, was het duidelijk dat Netflix ging stoppen me alle Marvel-series. Netflix heeft nu officieel bekend gemaakt dat The Punisher en Jessica Jones er geen nieuw afleveringen meer bij krijgen. Het derde seizoen van Jessica Jones hebben we nog wel tegoed en zal later dit jaar op Netflix verschijnen. 

Het stopzetten van deze succesvolle Netflix Originals heeft te maken met de nieuwe streamingdienst Disney+. Marvel is namelijk onderdeel van Disney en alle films en nieuwe superheldenseries moeten uiteindelijk op Disney+ te zien zijn. 

More content below the advertising

Het drama in Not Without My Daughter komt niet uit de koker van een Hollywoodschrijver, maar is het waargebeurde verhaal van een Amerikaanse vrouw en daardoor extra heftig. 

De Amerikaanse Betty is gelukkig getrouwd met haar Iraanse echtgenoot Moody en samen hebben ze een dochtertje. In 1984 neemt Moody zijn gezin meer naar Iran om zijn familie te leren kennen, maar tot grote schok van Betty wil Moody in dit conservatieve land blijven. Hij verandert in een harde, gewelddadige man en Betty begint voor haar leven te vrezen. Ze bedenkt een plan om samen met haar dochtertje te ontsnappen. 

More content below the advertising

Not Without My Daughter vertelt het waargebeurde verhaal van Betty Mahmoody en hoe zij haar zware tijd in Iran heeft beleefd. Ruimte voor nuance is er daardoor niet en alleen het spannende drama staat centraal. Dat wordt voortreffelijk verteld door een uitstekende Sally Field als Betty en een huiveringwekkende Alfred Molina als haar brute echtgenoot. 

Om 20:31 uur op RTL 8.