Rechtstreeks uit de riolen van Hollywood brengen wij je iedere vrijdag de ranzigste roddels over de sterren. 

Brad Pitt en Charlize Theron

Even ging het gerucht dat twee van de mooiste mensen van Hollywood met elkaar aan het daten waren. Paar dagen later kwam het verhaal naar buiten dat Brad Pitt en Charlize Theron gewoon 'vrienden' zijn. En dat klopt! Brad Pitt is op dit moment namelijk heel erg into jonge blonde realitysterren. 

Vince Vaughn

Vince Vaughn heeft gelukkig ook door dat zijn dagen als leading man voorbij zijn en om zijn inkomen wat te spekken, verhuurt hij luxe vakantiehuisjes. Hij verdient er niet alleen een lekker centje mee, de komiek heeft ook overal in de huisjes camera's geplaatst. Voyeuristische Vince houdt ervan om te gluren naar de buren. 

Bryan Singer

Bryan ging voor het zingen de kerk uit. Hij werd gedumpt als regisseur van Bohemian Rhapsody toen de film al driekwart klaar was. Volgens het officiële verhaaltje omdat hij zo weinig op de set kon zijn vanwege persoonlijke problemen. Het ware verhaal is natuurlijk stukken sappiger. Singer heeft een voorliefde voor tienerjongens en hij schoot in de stress toen journalisten in zijn verleden gingen graven. 

More content below the advertising
More content below the advertising

Het was een kwestie van tijd voordat Netflix zou stoppen met The Punisher en Jessica Jones, maar nu is de kogel dan echt door de kerk.

De samenwerking tussen Netflix en Marvel begon in 2015 met de ijzersterke misdaadserie Daredevil, gevolgd door Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. De helden kwamen daarna samen in The Defenders en na het tweede seizoen van Daredevil kreeg ook The Punisher zijn eigen serie. Ondanks het succes van deze Originals heeft Netflix ze nu allemaal gecancelled. 

Luke Cage en Iron Fist, twee van de minst populaire series, werden als eerste stopgezet en toen Daredevil volgde, was het duidelijk dat Netflix ging stoppen me alle Marvel-series. Netflix heeft nu officieel bekend gemaakt dat The Punisher en Jessica Jones er geen nieuw afleveringen meer bij krijgen. Het derde seizoen van Jessica Jones hebben we nog wel tegoed en zal later dit jaar op Netflix verschijnen. 

Het stopzetten van deze succesvolle Netflix Originals heeft te maken met de nieuwe streamingdienst Disney+. Marvel is namelijk onderdeel van Disney en alle films en nieuwe superheldenseries moeten uiteindelijk op Disney+ te zien zijn. 

More content below the advertising

Het drama in Not Without My Daughter komt niet uit de koker van een Hollywoodschrijver, maar is het waargebeurde verhaal van een Amerikaanse vrouw en daardoor extra heftig. 

De Amerikaanse Betty is gelukkig getrouwd met haar Iraanse echtgenoot Moody en samen hebben ze een dochtertje. In 1984 neemt Moody zijn gezin meer naar Iran om zijn familie te leren kennen, maar tot grote schok van Betty wil Moody in dit conservatieve land blijven. Hij verandert in een harde, gewelddadige man en Betty begint voor haar leven te vrezen. Ze bedenkt een plan om samen met haar dochtertje te ontsnappen. 

More content below the advertising

Not Without My Daughter vertelt het waargebeurde verhaal van Betty Mahmoody en hoe zij haar zware tijd in Iran heeft beleefd. Ruimte voor nuance is er daardoor niet en alleen het spannende drama staat centraal. Dat wordt voortreffelijk verteld door een uitstekende Sally Field als Betty en een huiveringwekkende Alfred Molina als haar brute echtgenoot. 

Om 20:31 uur op RTL 8.