Rechtstreeks uit de riolen van Hollywood brengen wij je iedere vrijdag de ranzigste roddels over de sterren. 

Brad Pitt en Charlize Theron

Even ging het gerucht dat twee van de mooiste mensen van Hollywood met elkaar aan het daten waren. Paar dagen later kwam het verhaal naar buiten dat Brad Pitt en Charlize Theron gewoon 'vrienden' zijn. En dat klopt! Brad Pitt is op dit moment namelijk heel erg into jonge blonde realitysterren. 

Vince Vaughn

Vince Vaughn heeft gelukkig ook door dat zijn dagen als leading man voorbij zijn en om zijn inkomen wat te spekken, verhuurt hij luxe vakantiehuisjes. Hij verdient er niet alleen een lekker centje mee, de komiek heeft ook overal in de huisjes camera's geplaatst. Voyeuristische Vince houdt ervan om te gluren naar de buren. 

Bryan Singer

Bryan ging voor het zingen de kerk uit. Hij werd gedumpt als regisseur van Bohemian Rhapsody toen de film al driekwart klaar was. Volgens het officiële verhaaltje omdat hij zo weinig op de set kon zijn vanwege persoonlijke problemen. Het ware verhaal is natuurlijk stukken sappiger. Singer heeft een voorliefde voor tienerjongens en hij schoot in de stress toen journalisten in zijn verleden gingen graven. 

Article continues after the ad
More content below the advertising