Net zoals 6Inside brengen wij jou de laatste roddels uit Hollywood en we hebben nu al net zoveel kijkers! Oh, wat zijn we weer gemeen, we lijken Ellen Pompeo wel. 

Ellen Pompeo

Goed nieuws voor alle fans van Grey's Anatomy! Ellen Pompeo is niet van plan te stoppen als Meredith Grey en dat is slecht nieuws voor de cast en crew, iedereen die met de actrice moet werken heeft een grafhekel aan de arrogante en gemene diva. 

James Marsden

We kennen de verhalen over jonge vrouwen die door vieze oude mannen worden betaald voor hun 'gezelschap' *kuch* Lindsay Lohan *kuch*. Dit keer zijn de rollen omgedraaid. James Marsden (X-Men, Westworld) werd door een stinkend rijke vrouw gevraagd om haar gezelschap te houden bij een evenement. Voor 250.000 dollar per dag, en nacht, hing hij aan de arm van deze zestiger. Naar eigen zeggen werd het iedere nacht iets 'makkelijker', maar hij maakt liever films. 

Julia Garner

Wie? Julia Garner, je weet wel, die jonge blondine uit The Americans, Ozark en Maniac! Je weet het nog steeds niet? Maakt niet uit, het gaat om het verhaal. Een of andere producent dacht dat hij wel kon scoren bij deze rijzende ster en greep haar tijdens een evenement bij haar tieten. Zij reageerde daarop door hem vol in zijn ballen te schoppen. We love Julia!

More content below the advertising
More content below the advertising

Het was een kwestie van tijd voordat Netflix zou stoppen met The Punisher en Jessica Jones, maar nu is de kogel dan echt door de kerk.

De samenwerking tussen Netflix en Marvel begon in 2015 met de ijzersterke misdaadserie Daredevil, gevolgd door Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. De helden kwamen daarna samen in The Defenders en na het tweede seizoen van Daredevil kreeg ook The Punisher zijn eigen serie. Ondanks het succes van deze Originals heeft Netflix ze nu allemaal gecancelled. 

Luke Cage en Iron Fist, twee van de minst populaire series, werden als eerste stopgezet en toen Daredevil volgde, was het duidelijk dat Netflix ging stoppen me alle Marvel-series. Netflix heeft nu officieel bekend gemaakt dat The Punisher en Jessica Jones er geen nieuw afleveringen meer bij krijgen. Het derde seizoen van Jessica Jones hebben we nog wel tegoed en zal later dit jaar op Netflix verschijnen. 

Het stopzetten van deze succesvolle Netflix Originals heeft te maken met de nieuwe streamingdienst Disney+. Marvel is namelijk onderdeel van Disney en alle films en nieuwe superheldenseries moeten uiteindelijk op Disney+ te zien zijn. 

More content below the advertising

Het drama in Not Without My Daughter komt niet uit de koker van een Hollywoodschrijver, maar is het waargebeurde verhaal van een Amerikaanse vrouw en daardoor extra heftig. 

De Amerikaanse Betty is gelukkig getrouwd met haar Iraanse echtgenoot Moody en samen hebben ze een dochtertje. In 1984 neemt Moody zijn gezin meer naar Iran om zijn familie te leren kennen, maar tot grote schok van Betty wil Moody in dit conservatieve land blijven. Hij verandert in een harde, gewelddadige man en Betty begint voor haar leven te vrezen. Ze bedenkt een plan om samen met haar dochtertje te ontsnappen. 

More content below the advertising

Not Without My Daughter vertelt het waargebeurde verhaal van Betty Mahmoody en hoe zij haar zware tijd in Iran heeft beleefd. Ruimte voor nuance is er daardoor niet en alleen het spannende drama staat centraal. Dat wordt voortreffelijk verteld door een uitstekende Sally Field als Betty en een huiveringwekkende Alfred Molina als haar brute echtgenoot. 

Om 20:31 uur op RTL 8.