Net zoals 6Inside brengen wij jou de laatste roddels uit Hollywood en we hebben nu al net zoveel kijkers! Oh, wat zijn we weer gemeen, we lijken Ellen Pompeo wel. 

Ellen Pompeo

Goed nieuws voor alle fans van Grey's Anatomy! Ellen Pompeo is niet van plan te stoppen als Meredith Grey en dat is slecht nieuws voor de cast en crew, iedereen die met de actrice moet werken heeft een grafhekel aan de arrogante en gemene diva. 

James Marsden

We kennen de verhalen over jonge vrouwen die door vieze oude mannen worden betaald voor hun 'gezelschap' *kuch* Lindsay Lohan *kuch*. Dit keer zijn de rollen omgedraaid. James Marsden (X-Men, Westworld) werd door een stinkend rijke vrouw gevraagd om haar gezelschap te houden bij een evenement. Voor 250.000 dollar per dag, en nacht, hing hij aan de arm van deze zestiger. Naar eigen zeggen werd het iedere nacht iets 'makkelijker', maar hij maakt liever films. 

Julia Garner

Wie? Julia Garner, je weet wel, die jonge blondine uit The Americans, Ozark en Maniac! Je weet het nog steeds niet? Maakt niet uit, het gaat om het verhaal. Een of andere producent dacht dat hij wel kon scoren bij deze rijzende ster en greep haar tijdens een evenement bij haar tieten. Zij reageerde daarop door hem vol in zijn ballen te schoppen. We love Julia!

Article continues after the ad
More content below the advertising