Rechtstreeks uit de riolen van Hollywood zijn hier weer de vunzigste roddels. Wie doet het met wie? En wie heeft zich dit keer wél gedragen?

Jennifer Lawrence

Wij zouden er ook niet trots op zijn als we ons voor een filmrol of Oscar lieten bepotelen door de worstenvingers van Harvey Weinstein. We kunnen het Jennifer Lawrence daarom ook niet kwalijk nemen dat ze ontkent met de perverse producer te hebben gerampetampt. Er is alleen één klein probleempje: ome Harv heeft alles opgenomen en de beelden zijn gestolen. Wie heeft ze? En durven we wel te kijken?

Miranda Kerr

Het voormalige Victoria's Secret model is getrouwd met de oprichter van Snapchat, maar voor hoe lang nog? De aandelen van de app kelderen, waardoor Spiegel steeds minder geld waard wordt en Miranda steeds minder interesse heeft in haar liefje. Het gerucht gaat dat ze alweer aan het flirten is met andere rijke mannen. 

Michael Douglas

Michael Douglas lust er wel pap van en Catherine Zeta Jones was overtuigd dat hij vreemd zou gaan met de nanny van hun kinderen. Geheel tegen alle verwachtingen wist hij zich te gedragen en heeft hij nooit een affaire met de vrouw gehad. Einde verhaal? Nee, nu komt het sappige stukje... De nanny was namelijk zijn geheime dochter! Geboren na een slippertje tijdens een eerder huwelijk. 

Article continues after the ad
More content below the advertising