Rechtstreeks uit de riolen van Hollywood zijn hier weer de vunzigste roddels. Wie doet het met wie? En wie heeft zich dit keer wél gedragen?

Jennifer Lawrence

Wij zouden er ook niet trots op zijn als we ons voor een filmrol of Oscar lieten bepotelen door de worstenvingers van Harvey Weinstein. We kunnen het Jennifer Lawrence daarom ook niet kwalijk nemen dat ze ontkent met de perverse producer te hebben gerampetampt. Er is alleen één klein probleempje: ome Harv heeft alles opgenomen en de beelden zijn gestolen. Wie heeft ze? En durven we wel te kijken?

Miranda Kerr

Het voormalige Victoria's Secret model is getrouwd met de oprichter van Snapchat, maar voor hoe lang nog? De aandelen van de app kelderen, waardoor Spiegel steeds minder geld waard wordt en Miranda steeds minder interesse heeft in haar liefje. Het gerucht gaat dat ze alweer aan het flirten is met andere rijke mannen. 

Michael Douglas

Michael Douglas lust er wel pap van en Catherine Zeta Jones was overtuigd dat hij vreemd zou gaan met de nanny van hun kinderen. Geheel tegen alle verwachtingen wist hij zich te gedragen en heeft hij nooit een affaire met de vrouw gehad. Einde verhaal? Nee, nu komt het sappige stukje... De nanny was namelijk zijn geheime dochter! Geboren na een slippertje tijdens een eerder huwelijk. 

Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Als laatst overgebleven ster van RTL heeft Chantal Janzen het al druk genoeg. In het nieuwe programma Chantal komt werken krijgt ze er ook nog eens talloze baantjes bij. 

Net zoals voormalig RTL-collega's Linda de Mol en Wendy van Dijk heeft Chantal Janzen ook haar eigen tijdschrift, genaamd &C. Voor de website van het magazine gaat de presentatrice regelmatig op pad om nieuwe banen uit te proberen. In de rubriek Chantal komt werken ging ze onder andere aan de slag in een autogarage, het Amstel hotel en was Chantal zelfs even kassameisje bij de Albert Heijn. 

Chantal komt werken wordt in een nieuw jasje gestoken voor RTL 4. Het wordt dit keer geen snuffelstage, maar Chantal moet echt vol aan de bak. Bij de brandweer krijgt ze bijvoorbeeld gelijk een 24 uurs dienst en wordt ze vier keer op een nacht gewekt door een brandalarm, waarna ze gelijk de brandweerauto in moet. 

Chantal komt werken is te zien vanaf 28 maart om 20:30 uur op RTL 4.

Wij vertellen je alvast wat je deze week kan verwachten in The Bold and the Beautiful

Maandag

Ridge ruziet met Brooke. Hij is ervan overtuigd dat Bill toneelspeelt, alleen maar om Brooke voor zich terug te winnen. Bill laat Liam en Wyatt weten wat hij heeft besloten over de nalatenschap. Pam waarschuwt Eric voor Quinn.

Dinsdag

Katie wacht tot Thorne op zijn werk is en heeft dan een gesprek met Bill over hun zoontje. Steffy praat met Liam en Hope over de naderende feestdagen. Ze stelt voor hun meningsverschillen opzij te zetten.

Woensdag

Het is Thanksgiving en dat wordt gevierd bij Eric en Quinn. Iedereen is er: de Forresters, Logans, Spencers, Avants en Spectra's, en ze zijn allemaal voor een dagje aardig tegen elkaar.

Donderdag

In haar hoofd beleeft Taylor opnieuw de avond waarop ze Bill neerschoot. Ze is bang dat Bill haar alsnog verlinkt en ze naar de gevangenis moet. Steffy probeert haar gerust te stellen. Liam en Brooke praten over hoe Bill is veranderd.

Vrijdag

Bill verzekert Taylor ervan dat hij zich aan zijn belofte zal houden. Liam en Steffy praten over Taylor. Liam vertrouwt haar niet en wil dat ze bij baby Kelly uit de buurt blijft. Taylor gaat de confrontatie aan met Hope. Ze verwijt haar dezelfde streken uit te halen als haar moeder.

The Bold and the Beautiful wordt van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 18:05 uur op RTL 8 en de volgende dag herhaald om 11:35 uur op RTL 4