Het enige talent dat je nodig hebt om een ster te worden, is goed de schijn op kunnen houden. Deze drie celebs doen zich héél anders voor dan ze zijn. 

Grey's Anatomy

Wat is Grey's Anatomy zonder Meredith Grey? Helemaal niks als je het aan hoofdrolspeelster Ellen Pompeo vraagt. Ze is overtuigd dat de serie zonder haar direct wordt gestopt en daarom moet de cast en crew haar dankbaar zijn en als een koningin behandelen. 

Mel B.

Spice Girl Mel B. had haar eigen The Hangover-momentje. Ze was op een wild seksfeestje, ging flink los met zoveel mogelijk drank en drugs, en werd wakker op een onbekende locatie met twee gebroken ribben en een hand die er half af hing. Ze heeft geen flauw idee wat er gebeurd is, maar ze is in ieder geval niet "van de trap gevallen".

Kendall Jenner 

Kris Jenner vond het tijd dat dochterlief Kendall weer eens wat aandacht kreeg en er werd een mierzoete liefdesbrief op Instagram geplaatst. Het gonsde van geruchten dat Harry Styles de schrijver was. Dat was dikke onzin, de brief is van een twee fotografen, maar Kendall had weer haar mediamomentje! 

Article continues after the ad
More content below the advertising