We weten dat deze rubriek de Vuige Vrijdagmiddagroddel heet en dat je dit leest om te weten wat voor geheimen de sterren hebben, maar soms zijn de celebs ook ware lieverds!

 

 

Tom Hiddleston

Het lijkt erop dat Tom Hiddleston gekeken heeft naar Het Rotterdam Project! Iedere week gaat de Britse acteur uit Thor, Kong: Skull Island en The Night Manager de straat op om daklozen in Londen te helpen. Hij geeft ze honderd pond, een mobiele telefoon en kent de namen van honderden daklozen. Sommige hebben zelfs zijn telefoonnummer en mogen hem bellen als ze hulp nodig hebben.

Rachel Bilson 

Veel celebs doen vrijwilligerswerk met de camera op hun snuit om te tonen hoe geweldig ze wel niet zijn. Rachel Bilson doet echter vrijwilligerswerk wanneer er géén camera's bij zijn. Wanneer de ster uit The O.C. en Dokter Hart eventjes vrije tijd heeft gaat ze gelijk naar de daklozenopvang of een Blijf-van-mijn-lijfhuis om een handje te helpen. 

Camila Mendes

Met een hoofdrol in Riverdale is Camila Mendes een rijzende ster in Hollywood. Ze heeft de roem nog niet naar haar hoofd laten stijgen. Toen ze ontdekte dat er op een middelbare school een benefiet werd georganiseerd voor het slachtoffer van een verkeersongeluk, doneerde ze gelijk haar jurk en een heleboel goodies om geld op te halen. 

Edwin Evers neemt deze week afscheid van de luisteraar en de vrienden van de ochtendshow hebben als cadeau een speciaal lied opgenomen.

Edwin Evers stopt na 21 jaar met zijn ochtendshow Evers Staat Op en deze week is hij voor het allerlaatst te horen. Dat konden de vrienden van de show natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op de melodie van We Are the World heeft half bekend Nederland een afscheidslied opgenomen voor de populairste radio-dj van het land. 

Op 21 december neemt Evers afscheid van de luisteraar met een speciale marathonuitzending vol live-muziek, bevriende artiesten en terugblikken. De aller-allerlaatste uitzending is te horen van 6:00 uur tot 18:00 uur op Radio 538. De finale wordt ook de hele dag live uitgezonden op SBS6.

De spannende misdaadserie Mocro Maffia was een heel groot succes voor Videoland en dan kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. 

Videoland heeft een aantal topseries in de aanbieding, maar de populairste serie is niet Grey's Anatomy of The Good Doctor, maar de Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia. Van alle abonnees heeft meer dan de helft de serie over drie criminele vrienden gezien.

Zo een succesvolle serie verdient natuurlijk een vervolg en tijdens de uitreiking van de Hashtag Awards, een prijs voor videoproducenten, werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt. 

Achmed Akkabi, die Paus speelt, vertelt daarover: “We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!”

De misdaadserie gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Het eerste seizoen is nu beschikbaar op Videoland. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen uitkomt.