We weten dat deze rubriek de Vuige Vrijdagmiddagroddel heet en dat je dit leest om te weten wat voor geheimen de sterren hebben, maar soms zijn de celebs ook ware lieverds!

 

 

Article continues after the ad

Tom Hiddleston

Het lijkt erop dat Tom Hiddleston gekeken heeft naar Het Rotterdam Project! Iedere week gaat de Britse acteur uit Thor, Kong: Skull Island en The Night Manager de straat op om daklozen in Londen te helpen. Hij geeft ze honderd pond, een mobiele telefoon en kent de namen van honderden daklozen. Sommige hebben zelfs zijn telefoonnummer en mogen hem bellen als ze hulp nodig hebben.

Rachel Bilson 

Veel celebs doen vrijwilligerswerk met de camera op hun snuit om te tonen hoe geweldig ze wel niet zijn. Rachel Bilson doet echter vrijwilligerswerk wanneer er géén camera's bij zijn. Wanneer de ster uit The O.C. en Dokter Hart eventjes vrije tijd heeft gaat ze gelijk naar de daklozenopvang of een Blijf-van-mijn-lijfhuis om een handje te helpen. 

Camila Mendes

Met een hoofdrol in Riverdale is Camila Mendes een rijzende ster in Hollywood. Ze heeft de roem nog niet naar haar hoofd laten stijgen. Toen ze ontdekte dat er op een middelbare school een benefiet werd georganiseerd voor het slachtoffer van een verkeersongeluk, doneerde ze gelijk haar jurk en een heleboel goodies om geld op te halen. 

More content below the advertising