Rechtstreeks uit de riolen van Hollywood brengen wij de ranzigste roddels. Dit keer vertellen we je over de sterren die niet zo gelukkig zijn in de liefde. 

Sam Heughan

Sexy Schot Sam Heughan heeft heel wat harten op hol laten slaan als hete highlander in Outlander. In de hoop Daniel Craig op te volgen als de nieuwe James Bond heeft Heughan zichzelf diep in de kast opgesloten. De producenten van de filmreeks zullen namelijk nooit een homoseksuele acteur vragen voor de rol van vrouwenverslindende superspion. De films moeten natuurlijk wel een beetje realistisch blijven hé!

Article continues after the ad

 

Leonardo DiCaprio

Leuk weetje over Leo en zijn mooie jongen vriendinnen. Zij betalen de multimiljonair om met hem te mogen daten! Duik een paar keer op tijdens een date met DiCaprio en je bent zo een wereldberoemd model. Huidig liefje Camilla Morrone is echter nog net zo onbekend als vorig jaar en wil haar geld terug. 

 

Jessica Biel

De ster uit The Sinner snoept niet alleen van de lekkernijen uit haar restaurant Au Fudge. Ze zette haar tanden ook in zakenpartner Estee Stanley waar ze al jaren een relatie mee heeft. De echtgenote van Justin Timberlake leek zo gelukkig te zijn met haar vriendin maar nu het restaurant failliet is, lijkt de liefde tussen de twee ook over te zijn. 

More content below the advertising