Rechtstreeks uit de riolen van Hollywood brengen wij de ranzigste roddels. Dit keer vertellen we je over de sterren die niet zo gelukkig zijn in de liefde. 

Sam Heughan

Sexy Schot Sam Heughan heeft heel wat harten op hol laten slaan als hete highlander in Outlander. In de hoop Daniel Craig op te volgen als de nieuwe James Bond heeft Heughan zichzelf diep in de kast opgesloten. De producenten van de filmreeks zullen namelijk nooit een homoseksuele acteur vragen voor de rol van vrouwenverslindende superspion. De films moeten natuurlijk wel een beetje realistisch blijven hé!

 

Leonardo DiCaprio

Leuk weetje over Leo en zijn mooie jongen vriendinnen. Zij betalen de multimiljonair om met hem te mogen daten! Duik een paar keer op tijdens een date met DiCaprio en je bent zo een wereldberoemd model. Huidig liefje Camilla Morrone is echter nog net zo onbekend als vorig jaar en wil haar geld terug. 

 

Jessica Biel

De ster uit The Sinner snoept niet alleen van de lekkernijen uit haar restaurant Au Fudge. Ze zette haar tanden ook in zakenpartner Estee Stanley waar ze al jaren een relatie mee heeft. De echtgenote van Justin Timberlake leek zo gelukkig te zijn met haar vriendin maar nu het restaurant failliet is, lijkt de liefde tussen de twee ook over te zijn. 

De Bella's gaan op herhaling

Je dacht dat het concept van loserige zangclubjes op highschools na zes seizoenen Glee uitgeput was? Think again!

De Barden Bellas zijn terug! Het muzikale a cappella zanggroepje doet mee met een internationale wedstrijd, die nog nooit door een Amerikaans team is gewonnen.

Deze aangenaam pretentieloze muzikale comedy bewijst dat met het juiste tempo, pakkende oneliners en puike comedy-acteurs zelfs het meest belegen gegeven nog steeds kan werken. De Bella’s (zie deel 1) krijgen na een hilarische blunder slechts één kans om hun eer te redden. Zal het Beca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson), Emily (Hailee Steinfeld) en de anderen lukken hun Duitse tegenstander in te maken? Behalve de humor is ook de muziek dik in orde – voor de diverse wedstrijden werden onder meer winnaars van Amerikaanse talentenjacht The Sing-Off gebruikt. 

Pitch Perfect 2 is vanavond om 20.30 uur te zien op Net5.

De wereld draait door

 • Hans van Eenennaam is mede-ontwikkelaar van een nieuw medicijn dat ingezet wordt bij immuuntherapie om kanker te bestrijden. Hij zit aan tafel met Patricia Dobbe, die ermee behandeld werd.
 • Schrijfster Roxane van Iperen schreef een boek over de bijzondere geschiedenis van haar huis, dat belangrijk onderduikadres te zijn geweest, gerund door de twee joodse verzetszussen Brilleslijper. Ze zit aan tafel met Rob Brandes en Kathinka Rebling, de kinderen van de twee verzetszussen.
 • De vierde editie van de muziekrubriek 'Songs in the Key of Life', met deze keer Stef Bos
 • Tafeldame vanavond is Halina Reijn.

RTL Late Night met Twin Huys

 • Seal (foto) is in het land en speelt bij Twan een akoestische versie van Kiss from a Rose
 • Eugène, de vader van Laura H., en Thomas Rueb vertellen over de zaak van Neerlands bekendste Syriëganger
 • Debby Gerritsen en Tatum Dagelet over de uitreiking van de VIVA400 Awards, die vanavond worden uitgereikt aan ambitieuze, succesvolle vrouwen
 • Ruurd Jelle van der Leij, maker van de natuurdocumentaire WAD, over de kritiek op natuurdocumentairemaker David Attenborough
 • Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt tips and tricks om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten.

Pauw

 • Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink en Emma Wortelboer blikken terug op 13 jaar Spuiten & Slikken
 • Coen Verbraak, Jessica Durlacher en Ronald Giphart over Joost Zwagermans literaire erfenis
 • Rob Bertholee neemt na zeven jaar afscheid als hoofd van de AIVD.