Uit de restaurants en slaapkamers van Hollywood hoorden wij weer enkele sappige roddels. Die willen wij graag met jullie delen.

Johnny Depp

Met een reboot van Pirates of the Caribbean neemt Disney afscheid van Johnny Depp als Jack Sparrow. De reden? Johnny werd iets te dronken in een restaurant in Disneyland en ging knokken met bewakers. 

 

Leonardo DiCaprio en Gerard Butler

Nee de twee hebben geen geheime relatie maar ze hebben wel hetzelfde slaapkamerprobleempje. Om Leonardo DiCaprio's kleine Leo wakker te krijgen, moeten zijn mooie vriendinnen eerst een uur handwerk verrichten. Gerard Butler daarentegen neemt gewoon een blauw pilletje om net zo hard te worden als zijn buikspieren.

 

De Kardashians

Kim Kardashian is niet langer de favoriet van haar moeder Kris Jenner. Zij is nu gek op Kylie die veel meer geld binnenharkt dan Kim en voor minder koppijn zorgt. 

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.

Narcos begon met de jacht op drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dood was echter niet het einde van de drugsoorlog, maar het begin. Die strijd vindt in het vierde seizoen plaats in Mexico. 

Na drie seizoenen Narcos was het verhaal van de drugshandel in Colombia wel verteld, dus verleggen de makers hun terrein in deze opvolger/spin-off. De titel Narcos: Mexico geeft duidelijk aan waarheen precies. Perfect voor de liefhebbers van wat voorafging, want het stramien is hetzelfde. Opnieuw een verhaal over de opkomst van een kartel en de politiemannen die hun best doen om de drugsbazen achter slot en grendel te krijgen.

Maar ook handig voor wie hier wil aanhaken, want het verhaal begint helemaal vanaf het begin, in de jaren tachtig. We zien hoe een ambitieuze smokkelaar, gespeeld door Diego Luna, met veel succes zijn vakgenoten verenigt. Dat leidt er onder meer toe dat een Amerikaanse narcotica-agent, gespeeld door Michael Peña, met zijn gezin verhuist naar Guadalajara om dit nieuwe syndicaat kapot te maken.

Narcos: Mexico is vanaf vandaag te zien op Netflix.