Sommige Hollywoodsterren doen zich voor als brave huisvaders terwijl de ander zich juist voordoet als een ster met een wild leven. 

Hugh Jackman

Hugh Jackman kan niet zonder zijn personal trainer Michael Ryan en voor zijn nieuwe film regelde de Australische hunk een baantje voor de spierbundel zodat ze iedere dag samen kunnen zijn. Er is alleen één opvallend detail; voor de rol heeft Jackman helemaal geen personal trainer nodig...

 

More content below the advertising

Jennifer Aniston 

Op dit moment werkt Jennifer Aniston hard aan haar autobiografie en de verwachting is dat het vol zal staan met sappige verhalen. De realiteit is dat het boek tot nu toe ongelooflijk saai en braaf is... net zoals Jenny zelf.

 

Jamie Dornan

Tijdens de opnames van Fifty Shades of Grey was het haat en nijd tussen Jamie Dornan en zijn tegenspeelster Dakota Johnson. Dat is nu wel anders met Rosamund Pike. Ze maakten samen de film A Private War en de twee hebben nu een geheime affaire... 

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.