Kun je een geheimpje bewaren? Wij niet. Wat wij je gaan vertellen, moet dus tussen ons blijven. Wij kunnen je ook niet vertellen over wie deze roddels gaan. Als we namen noem, komen we in de problemen. Het enige wat wij kunnen doen, is er een 'Blind Item' van maken. Wij geven een beschrijving van de celebrity en jij mag raden over wie het gaat. Maar we bevestigen niks. Wij hebben al veel te veel gezegd.

 

Deze zangeres heeft altijd een vriendje aan haar zijde, maar meer dan handje vasthouden en een kus op de wang wordt het niet. Is ze zo preuts? Wil ze maagd blijven tot het huwelijk? Nee, ze is Ladies Only. Het liefst een lady die op haar lijkt; lang, blond, slank. Haar ex was ook niemand minder dan… oeps, we zeiden bijna te veel. Wie haar ex is, zal Victoria’s geheim blijven. (Hebben we nou toch te veel gezegd?)

Article continues after the ad

 

We weten wat je denkt. Als die ene zangeres op vrouwen valt, hebben haar vriendjes dat dan niet door? Goede vraag. We gaan gelijk door naar Blind Item nummer 2: al haar vriendjes vallen op mannen! Ja, zelfs die ene Goddelijke acteur die het erg goed zou doen als Britse spion. Hij was ook alleen maar haar vriendje in de hoop de felbegeerde rol van 007 te krijgen. Toen hij die rol misliep, gingen ze stilletjes uit elkaar.

 

Deze acteur ken je maar van één rol. Door die rol zal je denken dat het een onschuldige lieverd is met een geinig accentje. Niet dus. Het accent is nep en zijn imago ook. Hij houdt van jonge actrices, het liefst rond de 18 en als ze te oud worden, zo rond de 23, ruilt hij ze in voor een jonger model.

- Een van zijn exen was een veelbelovende actrice met een mooie toekomst voor zich. Totdat hij vreemd ging met het zusje van een Britney Spears wannabe. De actrice ging er aan kapot en is nu het drugsverslaafde probleemkind van Hollywood.

- Misschien denk je bij ‘drugsverslaafd probleemkind’ gelijk aan die ene mooie actrice uit de tienerserie met twee letters. Het gaat niet om haar, maar zij is toevallig ook een ex van hem.

- En laten we vooral zijn bekendste ex niet vergeten; een jonge, veelbelovende zangeres/actrice die worstelt met een…. ja, je raadt het al… drugsverslaving!

Dus dames. Als je hem rond ziet lopen op het schoolplein en hij probeert je te versieren. Zeg dat je 25 bent. 

More content below the advertising