Kun je een geheimpje bewaren? Wij niet. Wat wij je gaan vertellen, moet dus tussen ons blijven. Wij kunnen je ook niet vertellen over wie deze roddels gaan. Als we namen noem, komen we in de problemen. Het enige wat wij kunnen doen, is er een 'Blind Item' van maken. Wij geven een beschrijving van de celebrity en jij mag raden over wie het gaat. Maar we bevestigen niks. Wij hebben al veel te veel gezegd.

 

Deze zangeres heeft altijd een vriendje aan haar zijde, maar meer dan handje vasthouden en een kus op de wang wordt het niet. Is ze zo preuts? Wil ze maagd blijven tot het huwelijk? Nee, ze is Ladies Only. Het liefst een lady die op haar lijkt; lang, blond, slank. Haar ex was ook niemand minder dan… oeps, we zeiden bijna te veel. Wie haar ex is, zal Victoria’s geheim blijven. (Hebben we nou toch te veel gezegd?)

 

We weten wat je denkt. Als die ene zangeres op vrouwen valt, hebben haar vriendjes dat dan niet door? Goede vraag. We gaan gelijk door naar Blind Item nummer 2: al haar vriendjes vallen op mannen! Ja, zelfs die ene Goddelijke acteur die het erg goed zou doen als Britse spion. Hij was ook alleen maar haar vriendje in de hoop de felbegeerde rol van 007 te krijgen. Toen hij die rol misliep, gingen ze stilletjes uit elkaar.

 

Deze acteur ken je maar van één rol. Door die rol zal je denken dat het een onschuldige lieverd is met een geinig accentje. Niet dus. Het accent is nep en zijn imago ook. Hij houdt van jonge actrices, het liefst rond de 18 en als ze te oud worden, zo rond de 23, ruilt hij ze in voor een jonger model.

- Een van zijn exen was een veelbelovende actrice met een mooie toekomst voor zich. Totdat hij vreemd ging met het zusje van een Britney Spears wannabe. De actrice ging er aan kapot en is nu het drugsverslaafde probleemkind van Hollywood.

- Misschien denk je bij ‘drugsverslaafd probleemkind’ gelijk aan die ene mooie actrice uit de tienerserie met twee letters. Het gaat niet om haar, maar zij is toevallig ook een ex van hem.

- En laten we vooral zijn bekendste ex niet vergeten; een jonge, veelbelovende zangeres/actrice die worstelt met een…. ja, je raadt het al… drugsverslaving!

Dus dames. Als je hem rond ziet lopen op het schoolplein en hij probeert je te versieren. Zeg dat je 25 bent. 

In 1996 was Independence Day dé film van het jaar. Nu meer dan twintig jaar later is de spectaculaire blockbuster nog net zo vermakelijk als toen. 

Uit het niets verschijnen gigantische ruimteschepen boven de belangrijkste hoofdsteden op aarde. Wat willen deze aliens? Een voormalige wetenschapper ontcijfert een geheim bericht van de ruimtewezens en ontdekt dat ze weinig goeds van plan zijn. Hij moet zich haasten om de president van Amerika te waarschuwen en een manier te vinden om deze buitenaardse invasie tegen te houden.

Independence Day was een gigantisch kassucces en een wereldwijf fenomeen, terwijl het eigenlijk niet veel meer is dan een hele dure b-film met een slap verhaal. Maar wie heeft er logica nodig wanneer de bordkartonnen personages worden gespeeld door sympathieke topacteurs en de special effects je bijna doen geloven dat er daadwerkelijk een buitenaardse invasie aankomt. Deze film is puur entertainment en precies wat je verwacht van een lekkere popcornfilm. 

Om 20:30 uur op Veronica.

De Wereld Draait Door

- Kiki Bertens. Tennisster Kiki Bertens heeft een topjaar achter de rug, en dat terwijl de wereld er vorig jaar nog heel anders uitzag. Bertens twijfelde of ze überhaupt nog wilde tennissen. 

- Sylvana Simons en Ingeborg Jansen. Documentairemaakster Ingeborg Jansen volgde Sylvana Simons een jaar lang. Ze was voor het eerst bij Sylvana tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017 en volgde haar tot de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

- Jeangu Macrooy. Jeangu zingt Paul Simons 'Still Crazy After All These Years'.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts. 

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jett Rebel. De extravagante zanger Jett Rebel kende in zijn kleurrijke carrière een periode waarin hij veel drank en drugs gebruikte, maar dat heeft hij sinds ruim twee jaar volledig afgezworen.

- Hannelore Zwitserlood. Hannelore Zwitserlood is een begrip in radioland. Na een tussenstop op televisie maakt ze in januari 2019 haar grote comeback als de nieuwe sidekick van Frank Dane op Radio 538.

- Charly Lownoise en Mental Theo (foto). Charly Lownoise en Mental Theo zorgden er in de jaren negentig voor dat Nederland massaal uit z'n dak ging op hun Happy Hardcore.

- Causes. De Utrechtse band Causes, met Britse zanger Rupert Blackman, komen de week muzikaal afsluiten.

 

Pauw

- Maxim Hartman. Maxim Hartman heeft een week tv gekeken en neemt vanavond als gast voor de wekelijkse tv-rubriek van PAUW, zijn opmerkelijkste fragmenten mee.

- Kees Jansma en Youri Mulder. Kees Jansma en Youri Mulder zijn te gast om de wedstrijd Nederland-Frankrijk na te beschouwen.