We hebben weer een paar ranzige roddels voor je. We verpakken ze als Blind Item en noemen geen namen, dus je moet zelf raden om wie dit gaat.

Ooit was dit voormalige kindsterretje een van de populairste actrices in Hollywood. Met de nadruk op ooit. Nu kan ze geen werk meer vinden en moet ze creatieve manieren bedenken om de kost te verdienen. Zoals een rijke Rus en zijn vader daten of mannen laten betalen voor een nachtje met een Hollywoodster. Ja, je leest het goed! Deze actrice is voor de juiste prijs je vriendinnetje voor een avond. We kunnen deze Hollywood Experience niet aanraden. Haar klanten ontdekten bij het opstaan dat de actrice dure sieraden had gepikt en er gaat zelfs het verhaal dat ze een waardevol schilderij mee naar huis nam.

 

Deze zangeres is getalenteerd, bloedmooi, onwijs sexy, grappig, leuk en eigenlijk zijn we gewoon verliefd op haar. Toch bewonderen we haar liever van een afstandje. Ze heeft nooit geleerd dat je altijd een rubbertje moet gebruiken en heeft nu een soa. 

 

Hij is de droomman van iedere vrouw maar hij heeft zijn oog laten vallen op één bepaalde jongedame. Deze blonde schone speelt de hoofdrol in de nieuwste film van de regisseur met een voetfetisj. De droomman speelt ook in deze film. Nu komt de roddel: droomman maakt deze film alleen om blonde schone in bed te krijgen! Hij is namelijk overtuigd dat deze getrouwde actrice direct haar echtgenoot zal vergeten wanneer ze hem ontmoet. Oei droomman, je bent niet meer zo knap als in de jaren '90 en sommige mensen hebben wél een gelukkig huwelijk.

 

In 1996 was Independence Day dé film van het jaar. Nu meer dan twintig jaar later is de spectaculaire blockbuster nog net zo vermakelijk als toen. 

Uit het niets verschijnen gigantische ruimteschepen boven de belangrijkste hoofdsteden op aarde. Wat willen deze aliens? Een voormalige wetenschapper ontcijfert een geheim bericht van de ruimtewezens en ontdekt dat ze weinig goeds van plan zijn. Hij moet zich haasten om de president van Amerika te waarschuwen en een manier te vinden om deze buitenaardse invasie tegen te houden.

Independence Day was een gigantisch kassucces en een wereldwijf fenomeen, terwijl het eigenlijk niet veel meer is dan een hele dure b-film met een slap verhaal. Maar wie heeft er logica nodig wanneer de bordkartonnen personages worden gespeeld door sympathieke topacteurs en de special effects je bijna doen geloven dat er daadwerkelijk een buitenaardse invasie aankomt. Deze film is puur entertainment en precies wat je verwacht van een lekkere popcornfilm. 

Om 20:30 uur op Veronica.

De Wereld Draait Door

- Kiki Bertens. Tennisster Kiki Bertens heeft een topjaar achter de rug, en dat terwijl de wereld er vorig jaar nog heel anders uitzag. Bertens twijfelde of ze überhaupt nog wilde tennissen. 

- Sylvana Simons en Ingeborg Jansen. Documentairemaakster Ingeborg Jansen volgde Sylvana Simons een jaar lang. Ze was voor het eerst bij Sylvana tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017 en volgde haar tot de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

- Jeangu Macrooy. Jeangu zingt Paul Simons 'Still Crazy After All These Years'.

- Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts. 

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jett Rebel. De extravagante zanger Jett Rebel kende in zijn kleurrijke carrière een periode waarin hij veel drank en drugs gebruikte, maar dat heeft hij sinds ruim twee jaar volledig afgezworen.

- Hannelore Zwitserlood. Hannelore Zwitserlood is een begrip in radioland. Na een tussenstop op televisie maakt ze in januari 2019 haar grote comeback als de nieuwe sidekick van Frank Dane op Radio 538.

- Charly Lownoise en Mental Theo (foto). Charly Lownoise en Mental Theo zorgden er in de jaren negentig voor dat Nederland massaal uit z'n dak ging op hun Happy Hardcore.

- Causes. De Utrechtse band Causes, met Britse zanger Rupert Blackman, komen de week muzikaal afsluiten.

 

Pauw

- Maxim Hartman. Maxim Hartman heeft een week tv gekeken en neemt vanavond als gast voor de wekelijkse tv-rubriek van PAUW, zijn opmerkelijkste fragmenten mee.

- Kees Jansma en Youri Mulder. Kees Jansma en Youri Mulder zijn te gast om de wedstrijd Nederland-Frankrijk na te beschouwen.