We hebben weer een paar ranzige roddels voor je. We verpakken ze als Blind Item en noemen geen namen, dus je moet zelf raden om wie dit gaat.

Ooit was dit voormalige kindsterretje een van de populairste actrices in Hollywood. Met de nadruk op ooit. Nu kan ze geen werk meer vinden en moet ze creatieve manieren bedenken om de kost te verdienen. Zoals een rijke Rus en zijn vader daten of mannen laten betalen voor een nachtje met een Hollywoodster. Ja, je leest het goed! Deze actrice is voor de juiste prijs je vriendinnetje voor een avond. We kunnen deze Hollywood Experience niet aanraden. Haar klanten ontdekten bij het opstaan dat de actrice dure sieraden had gepikt en er gaat zelfs het verhaal dat ze een waardevol schilderij mee naar huis nam.

 

Article continues after the ad

Deze zangeres is getalenteerd, bloedmooi, onwijs sexy, grappig, leuk en eigenlijk zijn we gewoon verliefd op haar. Toch bewonderen we haar liever van een afstandje. Ze heeft nooit geleerd dat je altijd een rubbertje moet gebruiken en heeft nu een soa. 

 

Hij is de droomman van iedere vrouw maar hij heeft zijn oog laten vallen op één bepaalde jongedame. Deze blonde schone speelt de hoofdrol in de nieuwste film van de regisseur met een voetfetisj. De droomman speelt ook in deze film. Nu komt de roddel: droomman maakt deze film alleen om blonde schone in bed te krijgen! Hij is namelijk overtuigd dat deze getrouwde actrice direct haar echtgenoot zal vergeten wanneer ze hem ontmoet. Oei droomman, je bent niet meer zo knap als in de jaren '90 en sommige mensen hebben wél een gelukkig huwelijk.

 

More content below the advertising