Source
Foto: Reinier Bergsma

Met twee nieuwe programma's en een nieuwe uitzendtijd voor Utopia gaat SBS6 het vanaf vandaag helemaal anders doen op de vooravond. 

De vooravond op televisie is het tijdstip waarop de meeste mensen thuis komen en voor de tv gaan zitten met hun bord op schoot, vanaf 18:00 uur, tot het tijdstip waarop de grote dure programma's beginnen, zo rond 20:30 uur. En met een goede vooravond geef je de kijker geen enkele reden om te zappen. SBS6 pakt de nieuwe vooravond daarom groots aan met twee klassiekers in een nieuw jasje. 

Article continues after the ad

18:00 uur - Utopia

De nieuwe vooravond begint met Utopia. De realityserie is verhuisd van 19:30 uur naar 18:00 uur. De kans is groot dat de kijkcijfers zullen dalen en daar heeft SBS6 al rekening mee gehouden door het einde van deze 'soap met echte mensen' alvast aan te kondigen.

 

19:00 uur - Hart van Nederland en Shownieuws

Deze actualiteitenprogramma's staan als een huis en blijven ook gewoon op het bekende tijdstip. 

19:30 uur - Man bijt hond

Man bijt hond is terug van weggeweest! Dit programma, waarin iedereen zijn of haar zegje mag doen, werd jarenlang uitgezonden op de NPO totdat het opeens werd stopgezet. De fans baalden, maar de rubriek vol markante Nederlanders krijgt nu een tweede kans op SBS6.

 

20:00 uur - Lingo

Nog een NPO-klassieker die nieuw leven wordt ingeblazen: Lingo. Jan Versteegh is de nieuwe presentator, maar verder verandert er weinig aan de succesformule. Mensen raden woorden aan de hand van letters en mogen daarna in de ballenbak graaien voor extra punten.

 

More content below the advertising