Source
ANP Foto

Het is alweer 25 jaar geleden dat restaurant In de Vlaamsche Pot zijn deuren sloot. Maar dankzij Videoland kunnen we opnieuw genieten van deze comedyklassieker!

In 1990 maakte In de Vlaamsche Pot haar debuut bij Veronica. In deze baanbrekende comedyserie volgden we het liefdeskoppel Karel (Edwin de Vries) en Luciën (Serge-Henri Valcke), dat samen het restaurant uit de titel runde. Gelukkig stonden ze er niet alleen voor. Het ondernemende stel kreeg hulp van de even onhandige als opdringerige ober Frits (Frans van Deursen) en de charmante serveerster Dirkje (Susan Visser)!

Article continues after the ad

 

Na vijf seizoenen trok Veronica de stekker uit de reeks, maar een kwart eeuw later keert In de Vlaamsche Pot terug op de buis! Op Videoland is namelijk het eerste seizoen te zien van de serie. En als het aan de fans ligt, zal het daar niet bij blijven. Onder de aankondiging die op Facebook verscheen, spreken verschillende fans zich uit voor een comeback van andere comedyklassiekers van eigen bodem. Onder meer Vrienden voor het Leven, Zeg ’ns Aaa en De Brekers staan op het verlanglijstje. Kortom, Videoland kan nog jaren door!

More content below the advertising