Naast het feit dat Goede Tijden, Slechte Tijden enorm ongeloofwaardig is, zijn sommige karakters ook nog eens enorm irritant. Wij hebben de vijf meest hinderlijke voor je op een rijtje gezet. 

Nina Sanders
De afgelopen jaren heeft Nina een hoop tegenslagen gehad. Dan is het ook wel begrijpelijk dat je dan wat negatiever ingesteld bent, maar na een tijdje wordt het wel erg irritant. We snappen nu wel dat je goed kan zaniken, Nina. 

Zoë Xander
Uiteindelijk bleek Zoë niet de moordenaar te zijn van Jan Maes. Maar er zijn genoeg andere rare dingen die ze doet. Zo bleek ze een sugar daddy te hebben, offerde ze Anton op om zelf niet in de cel te belanden én is ze getrouwd met Daan voor het geld. Gelukkig is het altijd ‘goed bedoeld’ …

More content below the advertising

Noud Alberts
Oké, er zijn veel mensen gekomen en gegaan bij GTST, maar waarom zit Noud er hemelsnaam nog in? De helft van de tijd heeft hij geen verhaallijn in de serie en lijkt hij meer op een edelfigurant dan een van de castleden. 

Laura Selmhorst
Er is geen enkele situatie waar Laura zich niet mee bemoeit. Eigenlijk is het altijd weer afwachten tot ze haar ongevraagde mening komt geven. Ondanks dat ze al vanaf de eerste aflevering te zien is in de soapserie, wordt het misschien toch wel eens tijd om haar met pensioen te laten gaan. 

Aysen Baydar
Het maakt Aysen niet uit wie ze pijn moet doen, zolang zij maar haar gelijk krijgt. Accepteer nou alsjeblieft een keer dat niemand je meer bij de politie wil hebben omdat je niet te vertrouwen bent. Misschien hebben ze nog een plekje vrij in de pokerwereld. 

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.