Naast het feit dat Goede Tijden, Slechte Tijden enorm ongeloofwaardig is, zijn sommige karakters ook nog eens enorm irritant. Wij hebben de vijf meest hinderlijke voor je op een rijtje gezet. 

Nina Sanders
De afgelopen jaren heeft Nina een hoop tegenslagen gehad. Dan is het ook wel begrijpelijk dat je dan wat negatiever ingesteld bent, maar na een tijdje wordt het wel erg irritant. We snappen nu wel dat je goed kan zaniken, Nina. 

Zoë Xander
Uiteindelijk bleek Zoë niet de moordenaar te zijn van Jan Maes. Maar er zijn genoeg andere rare dingen die ze doet. Zo bleek ze een sugar daddy te hebben, offerde ze Anton op om zelf niet in de cel te belanden én is ze getrouwd met Daan voor het geld. Gelukkig is het altijd ‘goed bedoeld’ …

Noud Alberts
Oké, er zijn veel mensen gekomen en gegaan bij GTST, maar waarom zit Noud er hemelsnaam nog in? De helft van de tijd heeft hij geen verhaallijn in de serie en lijkt hij meer op een edelfigurant dan een van de castleden. 

Laura Selmhorst
Er is geen enkele situatie waar Laura zich niet mee bemoeit. Eigenlijk is het altijd weer afwachten tot ze haar ongevraagde mening komt geven. Ondanks dat ze al vanaf de eerste aflevering te zien is in de soapserie, wordt het misschien toch wel eens tijd om haar met pensioen te laten gaan. 

Aysen Baydar
Het maakt Aysen niet uit wie ze pijn moet doen, zolang zij maar haar gelijk krijgt. Accepteer nou alsjeblieft een keer dat niemand je meer bij de politie wil hebben omdat je niet te vertrouwen bent. Misschien hebben ze nog een plekje vrij in de pokerwereld. 

Jennifer Hoffman onderzoekt de kledingindustrie

Jennifer Hoffman kennen we als actrice maar in het nieuwe programma Genaaid toont ze een hele nieuwe kant van zichzelf en dat voelt volgens haar nogal naakt. 

Op de vraag van Veronica Magazine of acteren nog wel zo leuk is, kijkt Jennifer Hoffman verrast op. "Is dat echt een serieuze vraag?" Voor haar is acteren het leukste vak dat er is omdat het haar herinnert aan haar jeugd. "Het is wat kinderen het liefste doen op het schoolplein. Ik ging dan The A-Team nadoen en mocht dan Murdock zijn of B.A. Of je speelde winkeltje en dan ben jij de verkoper en ik kom wat kopen. Die lol die je als kind hebt, voel ik nog precies zo. Hoe kan iemand dát niet leuk vinden?"

Met het programma Genaaid gaat ze aan de slag als presentatrice en dat is toch wel even wennen. "Het is zo anders dan acteren, nu moet ik mezelf ‘spelen’. Dat voelt nogal naakt. Toen ik aan het team werd voorgesteld als de presentatrice van het programma, zei ik meteen: sorry alvast. Ik was zo bang om mensen teleur te stellen. Maar het ging goed.”

 

Stomp in je buik

In Genaaid gaat Hoffman met een groepje modeontwerpers naar Myanmar om van dichtbij te zien hoe kleding gemaakt wordt en dat is best heftig. "We hebben ons gefocust op katoenplukken en leerlooien en echt misstanden gezien. In het programma dagen we de vijf deelnemers, die op het punt staan de mode-industrie in te gaan, uit om een duurzamer alternatief te bedenken.”

De reis ging Hoffman niet in haar koude kleren zitten en zij vindt Genaaid daarom ook een passende titel. “Ik vind het wel een stoere kreet. We hebben heftige dingen gezien en meegemaakt en dan mag zo’n titel ook wel voelen als een stomp in je buik. Het is belangrijk dat mensen hiernaar kijken en dan is het goed als je met een gewaagde kreet de aandacht trekt. En het dekt de lading, omdat het over kleding gaat en tegelijkertijd over de mensonterende omstandigheden.”

Liefdesleven

Vanwege haar werk als actrice en presentatrice is Jennifer Hoffman een BN'er en daardoor staat haar privéleven ook in de schijnwerpers en dat vindt zij een lastig onderwerp. "Het is zo privé. Er circuleert nu een naam, Dorian Cole, maar zo heet hij niet. Hij zou ook een kok zijn, maar dat is hij niet. En hij komt ook niet uit Canada. We zijn al voor een tv-programma gevraagd waarin hij zou koken en ik word geïnterviewd. Ik heb keihard gelachen. Hij kan heus wel koken, maar ik weet niet of dat nou zo uitzendwaardig is... Maar is het echt interessant om het in Veronica Magazine over mijn liefdesleven te hebben?”

Genaaid is vanaf vanavond wekelijks te zien om 20:25 uur op NPO 3.

De meeste rampenfilms zijn matige b-films maar Into the Storm is een spectaculaire actiefilm die zich met gemak kan meten met de grotere blockbusters

Het kleine stadje Silverton wordt geteisterd door een aantal tornado's. Terwijl de bewoners op zoek gaan naar een schuilplaats, komt een groepje stormjagers naar het stadje toe om onderzoek te doen naar de wervelwinden. Al snel wordt duidelijk dat dit nog maar het begin is en de storm alleen maar heftiger wordt.

De onbetwiste koning van de rampenfilm is zonder twijfel Twister maar Into the Storm doet een hele goede poging om die plek in te nemen. De makers weten dat de film geen sterk verhaal of diepgaande personages nodig heeft. Het draait om zo veel mogelijk spektakel en dat zit meer dan goed. De special effects zijn geweldig en de wervelstorm aan het einde is simpelweg verbluffend.

Om 21:00 uur op Veronica.