Naast het feit dat Goede Tijden, Slechte Tijden enorm ongeloofwaardig is, zijn sommige karakters ook nog eens enorm irritant. Wij hebben de vijf meest hinderlijke voor je op een rijtje gezet. 

Nina Sanders
De afgelopen jaren heeft Nina een hoop tegenslagen gehad. Dan is het ook wel begrijpelijk dat je dan wat negatiever ingesteld bent, maar na een tijdje wordt het wel erg irritant. We snappen nu wel dat je goed kan zaniken, Nina. 

Zoë Xander
Uiteindelijk bleek Zoë niet de moordenaar te zijn van Jan Maes. Maar er zijn genoeg andere rare dingen die ze doet. Zo bleek ze een sugar daddy te hebben, offerde ze Anton op om zelf niet in de cel te belanden én is ze getrouwd met Daan voor het geld. Gelukkig is het altijd ‘goed bedoeld’ …

Article continues after the ad

Noud Alberts
Oké, er zijn veel mensen gekomen en gegaan bij GTST, maar waarom zit Noud er hemelsnaam nog in? De helft van de tijd heeft hij geen verhaallijn in de serie en lijkt hij meer op een edelfigurant dan een van de castleden. 

Laura Selmhorst
Er is geen enkele situatie waar Laura zich niet mee bemoeit. Eigenlijk is het altijd weer afwachten tot ze haar ongevraagde mening komt geven. Ondanks dat ze al vanaf de eerste aflevering te zien is in de soapserie, wordt het misschien toch wel eens tijd om haar met pensioen te laten gaan. 

Aysen Baydar
Het maakt Aysen niet uit wie ze pijn moet doen, zolang zij maar haar gelijk krijgt. Accepteer nou alsjeblieft een keer dat niemand je meer bij de politie wil hebben omdat je niet te vertrouwen bent. Misschien hebben ze nog een plekje vrij in de pokerwereld. 

More content below the advertising