Source
Beeld: KRO-NCRV (Stijn Ghijssen)

De Rijdende Rechter

Hans en William laten hun zorgvuldig gekozen kant-en-klaargordijnen vermaken bij Kledingreparatie Develioglu. Na de eerste poging blijkt dat ze schots en scheef zijn. Develioglu probeert het nog een paar keer, maar hun klanten blijven ontevreden over het eindresultaat. Mr. Reid reist af naar Tilburg om de gewraakte gordijnen te beoordelen.

Article continues after the ad

NPO 1, 22.20 uur

Tijd voor MAX

Martine en Sybrand vragen in deze speciale uitzending van de dagelijkse talkshow aandacht voor het werk van SOS Kinderdorpen. Deze kinderhulporganisatie zet zich in voor kinderen die opgroeien zonder ouders of een veilig thuis.

NPO 1, 17.10 uur

Been There, Done That

Jody Bernal is een bekende zanger en dj, maar niet veel mensen weten dat hij is geadopteerd. Vanavond staat hij een jong meisje bij dat niet alleen door haar biologische, maar ook door haar adoptieouders is afgestaan. Jody heeft zelf jarenlang geworsteld met zijn adoptie en weet als geen ander hoe het is om je nergens thuis te voelen.

NPO 3, 20.25 uur

Ewout & …

In Ewout & ... reist Ewout Genemans de wereld af om te zien welke problemen er in andere landen spelen. Zo duikt hij in de schimmige wereld van de K(oreaanse)-pop, leert hij in Las Vegas waarom daklozen onder de grond leven en loopt hij een weekje mee met de moordafdeling van de politie in Rio.

RTL 5, 20.30 uur

Filmtip: God’s Pocket

In God’s Pocket overlijdt een jonge arbeider onder mysterieuze omstandigheden op de bouwplaats waar hij werkte. Zijn stiefvader lijkt genoegen te nemen met de lezing dat het een ongeluk betreft, maar een lokale reporter vermoedt dat er opzet in het spel is. Dit levert een duister drama op, dat vooral de moeite waard is dankzij het werk van acteerkanonnen Philip Seymour Hoffman en John Turturro.

SBS9, 23.10 uur

More content below the advertising