Source
Beeld: KRO-NCRV

Spoorloos

Charles werd op tweejarige leeftijd geadopteerd. Zijn Nederlandse moeder is niet in staat om voor hem te zorgen, zijn Duitse vader is na twee bezoekjes gevlogen. Maar dan duikt er ineens een oude brief op. Hierin vraagt zijn vader hem te bellen. Maar inmiddels klopt het nummer niet meer. Biedt Spoorloos soelaas?

Article continues after the ad

NPO 1, 21.20 uur

Man-Made

Echte mannen zijn stoer, huilen nooit, sleutelen aan brommers en weten niet hoe een wasmachine werkt. In Man Made onderzoekt Sunny Bergman wat de maatschappelijke ideeën over mannelijkheid precies zijn. Wat wordt nou als typisch mannelijk gezien en hoe uit zich dat?

NPO 2, 20.55 uur

Gold Rush: White Water

Goud is net als drank; het smaakt al snel naar meer, veel meer. De mannen van Gold Rush gaan dan ook vastberaden door met hun zoektocht naar het kostbare goedje. En daarbij nemen ze grotere risico's dan ooit!

Discovery Channel, 21.30 uur

Kleuters tegen kwalen

In Zorghotel De Gouden Leeuw krijgen negen senioren zes weken lang dagelijkse bezoek van een roedel kleuters. Kan het samenbrengen van twee generaties, ieder geboren in een andere eeuw, de gezondheid en het geluk van de deelnemende groep oudjes veranderen?

NPO 1, 22.20 uur

Filmtip: About Last Night

In About Last Night volgen we twee kersverse koppels van de kroeg naar de slaapkamer. Maar zullen hun relaties ook stand houden na die eerste gepassioneerde ontmoeting? Zowel de mannen als de vrouwen praten smakelijk en open over seks en relaties. Dit levert een even verfrissende als herkenbare romantische komedie op.

RTL 8, 20.30 uur

More content below the advertising