Source
Beeld: RTL - Ronald J. Reinders

Married at First Sight

In liefde op het eerste gezicht geloven we wel, maar trouwen bij de eerste ontmoeting? Toch kreeg RTL een recordaantal (1500!) aanmeldingen voor dit vierde seizoen. Met een geheel nieuw team van experts begint Peter van der Vorst vanavond aan zijn laatste presentatieklus voor de zendergroep waarvan hij inmiddels Directeur Content en Marketing is.

Article continues after the ad

RTL 4, 20.00 uur

Morten

De ambitieuze en charismatische Morten Mathijsen heeft een knappe vrouw, drie leuke dochters en een glanzend vooruitzicht als minister-president. Maar schijn bedriegt: zijn vrouw lijdt al jaren aan een bipolaire stoornis, zijn puberende dochter handelt in illegale pillen en alsof dat nog niet genoeg is, wordt hij gechanteerd.

NPO 3, 20.55 uur

Van de week

Wat werd er afgelopen week massaal door ons gedeeld, getwitterd of gegoogeld? Kattenfoto's? Showbizznieuws? Samen met cabaretiers Pieter Derks en Stefano Keizers bespreekt Jennifer Hofman op eigen wijze de actualiteit, volledig gebaseerd op onze digitale footprint.

NPO 3, 21.50 uur

Alaskan Bush People

Na een periode vol tegenslag – moeder Ami kreeg longkanker, waardoor de familie terug de bewoonde wereld in werd geduwd – kunnen de Browntjes eindelijk weer een leven opbouwen op de plek waar ze zich al dertig jaar het beste thuis voelen: the middle of nowhere.

Discovery Channel, 22.00 uur

Captain America: The Winter Soldier

Captain America stuit in zijn tweede solofilm op een duister complot van de Amerikaanse geheime diensten om hun eigen burgers te bespioneren. Samen met Black Widow en The Falcon probeert hij dit plan te stoppen. Captain America: The Winter Soldier is een spannende spionagethriller verpakt als flitsende superheldenfilm!

Veronica, 20.30 uur

More content below the advertising