Source
Beeld: Talpa - Ruth van Baaijen

De Gordon tegen Dino Show

De hysterische schreeuwshow Alles mag op vrijdag krijgt een vervolg bij de concurrent. Jandino Asporaat, presentator van het origineel, neemt de teamcaptainsrol van Gerard Joling over. Aan presentator Jan Versteegh de ondankbare taak om alles in goede banen te leiden!

Article continues after the ad

SBS6, 20.25 uur

The Secret Life of the Zoo

Groot nieuws in Chester Zoo, een van de grootste dierentuinen van het Verenigd Koninkrijk: Thi, de stammoeder van de olifanten, is in blijde verwachting! Maar Thi is intussen 37 jaar en net zoals bij de mens is een zwangerschap op latere leeftijd ook bij de olifant erg risicovol.

Eén, 20.10 uur

Ik vertrek

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel op Bali een yogacentrum te beginnen. Maar het feit dat er al 461 yogacentra op het eiland zijn, maakt hun slagingskansen er niet bepaald groter op!

NPO 1, 20.30 uur

Filmtip: Fright Night

De scholier Charley vermoedt dat zijn nieuwe buurman een vampier is. Samen met een beroemde vampierjager gaat hij op onderzoek uit! Net als de gelijknamige horrorkomedie uit 1985 weet deze remake een goede balans te vinden tussen grappig en griezelig. Niet in de plaats dankzij prima bijrollen van Colin Farrell (In Bruges) en David Tennant (Broadchurch).

Comedy Central, 20.00 uur

More content below the advertising