Source
Beeld: RTL

Goede tijden, slechte tijden

Vanavond beleeft de soapklassieker zijn 6000e  aflevering. Om dat te vieren, zendt RTL 4 vanavond een extra lange jubileumaflevering uit. Hierin wordt Amir voor zijn vrijgezellenfeest ‘ontvoerd’ naar Lapland. Maar het tripje neemt al snel een dramatische wending!

Article continues after the ad

RTL 4, 20.00 uur

Vroege vogels

Van het eerste kievitsei tot een kijkje in het nest van een wild zwijn: Milouska en Menno speuren opnieuw het land af om ons de mooiste plekken van moeder natuur te tonen. Ideaal voor iedereen die zijn dosis groenvoer wil opschroeven!

NPO 2, 19.40 uur

Travel with a Goat

In Peru maken BBC-presentator Stefan en influencer Julie een barre tocht door de hooglanden. In hun kielzog: een alpaca. De bestemming van de trip: het slachthuis. Het dilemma: geven ze een aantal families te eten of geven ze het dier zijn leven?

NPO 3, 20.25 uur

Follow the Money

Na zijn onderzoek naar de frauduleuze praktijken van energiereus Energreen en de Absalon Bank, richt Alf zich op straatcriminaliteit. Op hetzelfde moment keert drugsdealer Nicky terug naar Denemarken. Door een lugubere vondst kruisen hun paden opnieuw.

NPO 2, 22.55 uur

Filmtip: Fruitvale Station

Fruitvale Station vertelt het waargebeurde verhaal van Oscar Grant, een jonge Afro-Amerikaanse vader die op oudejaarsavond ongewild betrokken raakt bij een vechtpartij in de metro. Wanneer de politie Oscar aanziet voor de aanstichter, is dat het begin van een regelrechte nachtmerrie. Na dit aangrijpende drama zouden regisseur Ryan Coogler en hoofdrolspeler opnieuw de krachten bundelen voor kaskrakers als Creed en Black Panther.

NPO 3, 22.50 uur

More content below the advertising