Source
Beeld: RTL

Chantal komt werken

Chantal krijgt een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Al om 7 uur in de ochtend wordt ze in het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Verder ontvangt Chantal een uitnodiging van volkszanger Rein Mercha.

Article continues after the ad

RTL 4, 20.30 uur

Keuringsdienst van Waarde

In een zak diepgevroren zeevruchten zitten schaal- en schelpdieren uit alle bekende zeeën, behalve de Noordzee. Waarom komen die diertjes altijd van ver? De Keuringsdienst zocht het uit!

NPO 3, 20.25 uur

Break Free

Op 17 juli 2014 vliegt de negentienjarige Darryl met zijn ouders en zusje voor familiebezoek naar de Filipijnen. In Maleisië moet worden overgestapt, maar hun reis eindigt boven Oekraïne. Vijf jaar na de ramp met de MH17 maakt Darryls tante Jessica zijn reis af.

NPO 3, 20.55 uur

Floortje naar het eind van de wereld

Op een berg op het Canadese eiland Cape Breton ontmoet Floortje de 39-jarige Sam. De beste man is na een nomadenbestaan uiteindelijk neergestreken op de berg waar hij negen jaar geleden met niet meer dan twee tassen vol gereedschap werd gedropt.

NPO 1, 21.30 uur

Filmtip: We’re the Millers

Je ziet ze weer overal op de weg: brave gezinnen in grote campers op weg naar hun vakantiebestemming. De familie Miller is echter geen gezin en zeker niet braaf! Het is een samengeraapt zooitje dat op deze manier drugs uit Mexico wil importeren. Een gestoord idee, en voorspelbaar tot en met, maar het wordt leuk gebracht door de nep-gezinsleden.

 

Net5, 20.30 uur

More content below the advertising