Source
SBS

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Sinds de coniferenhaag van pensionado's Joop en Hennie is doodgegaan, zitten buurtjes Jan en Greet plotseling tegen hun schutting aan te kijken. En daar zijn ze op z’n zachtst gezegd niet blij mee. Hoogste tijd dus dat mr. Visser naar de Veluwe afreist om dit oer-Hollandse staaltje burenleed te beslechten!

Article continues after the ad

SBS6, 21.30 uur

Love is in the air

In deze aflevering gaan Diane en Arne met Robert mee. Diane heeft een tweelingzus die in Zuid-Afrika woont. Zus Sandra kan het dan ook moeilijk geloven wanneer het hele gezin op de stoep staat in Pretoria!

RTL 4, 20.30 uur

Hotter than my daughter

De 48-jarige Helga houdt van pikante kleding. Ze heeft opgeschoren haar, een maatje meer en zit onder de tatoeages. Haar dochter Mayra schaamt zich echter vreselijk voor het uiterlijk van Helga.

RTL 5, 20.30 uur

Van onschatbare waarde

Het lijkt op Tussen kunst en kitch, maar dan toch net even anders. In Van onschatbare waarde mag de verkoper zijn spullen namelijk aan vier experts aanbieden in plaats van één. Klinkt beter, maar natuurlijk zit er een flinke adder onder het gras: teruggaan naar een eerdere onderhandeling mag niet.

NPO 1, 21.20 uur

Filmtip: Lucia de B.

Lucia is een eigenzinnige verpleegster, die argwaan wekt als ze voor de zoveelste keer bij een onverklaarbaar sterfgeval betrokken is. Het ziekenhuis schakelt de politie en het Openbaar Ministerie in. Regisseur Paula van der Oest vertrouwt op de bizarre feiten en haar geweldige cast, en dat levert een ijzersterke film op!

 

NPO 3, 20.25 uur

More content below the advertising