Source
Foto: Bob Bronshoff

De Wereld Draait Door

Voor ruim vijf ton zou je wat meer inzet verwachten, maar na zestig afleveringen DWDD neemt Matthijs van Nieuwkerk alweer de kuierlatten. Niet dat hij overigens stil gaat zitten: de bestbetaalde presentator van de NPO gaat zich voorbereiden op College Tour.

Om 19:00 uur op NPO 1.

Travel With a Goat

Over morele dilemma's gesproken: een internationale celeb en een influencer reizen in duo's dwars door een onbekend land, met in hun kielzog een geit, die na een dag of vijf afgeleverd dient te worden bij de plaatselijke keurslager. De grote vraag: kunnen ze dat op dat moment nog wel? In deze eerste aflevering doorkruisen de Spaanse influencer Abraham en Sophie, de winnares van het achtste seizoen van The Great British Bake Off, Kenia.

Om 20:25 uur op NPO 3.

Hanging With the Hendersons

Bij de familie Henderson zit het zorgen voor dieren in het bloed. Tony Henderson en zijn zoons Ross, Ryan en Cole werken allemaal in Fox Hollow, een van de drukste dierenklinieken van Colorado. Twee jaar geleden ging een filmpje van Ross, die tokkelend op zijn gitaar een serenade bracht aan een zenuwachtige patiënt, viral op internet. Hoog tijd dus voor een eigen reallifesoap.

Om 18:15 uur op Animal Planet.

Our Twinsane Wedding

Dat tweelingen elkaar aanvoelen zonder het van elkaar te weten soms dezelfde kleding dragen, is algemeen bekend. Maar Brittany en Briana maken het wel heel bont. Niet alleen werken ze samen, wonen ze samen en slapen ze in hetzelfde bed, ze staan nu ook op het punt om met een andere identieke tweeling te trouwen. En denk maar niet dat de twee na de bruiloft elk haar eigen weg gaat: het plan is met zijn vieren samen te wonen en een gezamenlijk gezin te stichten.

Om 21:30 uur op TLC.

Film: The Grand Budapest Hotel

In een tot in de puntjes gedistilleerde zuurstofwereld is Fiennes de conciërge van een statig logement dat tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog kampt met vergane glorie, maffe gasten en de diefstal van een kostbaar schilderij. Een film, die door lovende recensies en mond-tot-mond reclame een van de meest gewaardeerde films van het jaar was.

Om 23:05 uur op NPO 3.

Article continues after the ad
More content below the advertising