Source
&C Media

Chantal komt werken

Na het oeverloze geluier in Chantal blijft slapen steekt La Janzen haar handen eindelijk eens uit de mouwen. In Chantal komt werken gaat de blondine bepakt vol cynische humor in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om een aantal dagen mee te komen draaien.

Om 20:30 uur op RTL 4.

Break Free

Paul groeit op in Enschede, maar belandt vanwege de liefde tienduizend kilometer verder in Maleisië. Zijn tweelingbroer Willem ziet de afstand tussen hen steeds groter worden, totdat die afstand op 17 juli 2014 onoverbrugbaar wordt. Vijf jaar na de ramp met de MH17 reist Willem zijn broer achterna.

Om 20:55 uur op NPO 3.

Iedereen had het erover

Het zeilmeisje Laura Dekker of de asielzaak van de Congolese Mauro: gebeurtenissen waar we allemaal een mening over hadden en waar we koffiepauzes over discussieerden. Art Rooijakkers bezoekt deze hoofdpersonen die plots (wereld-)nieuws waren. Hoe is het nu met hen?

Om 21:30 uur op RTL 4.

Top Gear

Na de rel rond Jeremy Clarkson, wat het einde betekende van een begrip in tv-land, was het even sappelen voor BBC-hit Top Gear. Presentator Chris Evans werd ingevlogen als vervanger van het legendarische trio Clarkson-Hammond-May, maar werd na dramatische kijkcijfers even snel weer afgeserveerd. Voormalig sidekicks Rory Reid, Matt LeBlanc en Chris Harris zijn inmiddels alweer een paar jaar op elkaar ingespeeld en trappen dit 25ste seizoen af met de viering van de 116ste verjaardag van de V8.

Om 20:30 uur op Spike.

Van Atlas naar Arabië

Na zijn trips in Van Nablus naar Ninevé en van Ninevé naar Nazareth, gaat Kefah Allush in deze serie op Oek naar de wortels van de oude Berberstammen. Hij begint zijn reis langs de randen van het Midden-Oosten in het Marokkaanse Atlas-gebergte. Eerste stop: de Aït Hdiddou-stam.

Om 20:25 uur op NPO 2.

Film: Gremlins 2: The New Batch

Maf vervolg op de eerste Gremlinsfilm. Het schattige beestje Gizmo vindt Galigan en Cates terug in New York en al snel komt hij weer in aanraking met water, waardoor een futuristisch kantoorgebouw geterroriseerd wordt door een meute sadistische, feestende Gremlins. Een film zonder plot, in tegenstelling tot het eerste deel, maar ook zo vol met absurde anarchistische grappen en filmverwijzingen, dat het magere verhaal de pret niet drukt.

Om 22:10 op SBS9.

Article continues after the ad
More content below the advertising