Source
Foto: MAX/Van der Lee Fotografie

Geef om je hersenen

Jezelf, je karakter en je dromen verliezen: het is realiteit voor ruim een half miljoen Nederlanders. De cijfers liegen er niet om: één op de vier krijgt te maken met een hersenaandoening. Om aandacht te vragen voor hersenonderzoek staat Tijd voor MAX-duo Sybrand Niessen en Martine van Os samen met bekende én onbekende gasten stil bij mensen wier brein een eigen wil heeft.

Om 21:25 uur op NPO 1.

RTL 7 Darts

Na het succes van vorig jaar staan de Premier League-darters nu opnieuw twee avonden op rij in Ahoy Rotterdam. Wereldkampioen Michael van Gerwen gooit zijn pijltjes tegen Peter Wright, de nummer drie van de wereld. Barney treft Daryl Gurney.

Om 19:30 uur op RTL 7.

Catfish: Trolls

We kennen allemaal het trollenleger van Dotan nog wel, dat met nepaccounts met fictie namen het imago van de in ongenade gevallen zanger probeerde te beïnvloeden. Of de zuigers die op Facebook onder elk nieuwsbericht gaan beledigen óf de racismekaart trekken. In deze spin-off van Catfish doen Raymond Braun en Charlamagne the God een poging om dit soort types uit de anonimiteit te trekken.

Om 21:30 uur op MTV.

Film: Cop vs Killer

Een rechercheur geeft leiding aan een speciale groep die tot doel heeft een gangster te grazen ten een. Hun kans komt als de dochter van de gangster ingepakt wordt door een loverboy en hij zelf in de problemen komt met de maffia. Er gebeurt echt een heleboel in nog geen anderhalf uur tijd. Dat is iets teveel van het goede, en komt het realisme niet ten goede.

Om 20:25 uur op NPO 3.

Article continues after the ad
More content below the advertising