Source
Foto: Roland J. Reinders

Beau Five Days Inside

Vandaag bezoekt Beau het Rosa Spier Huis in Laren. Daar wonen zo'n 70 bejaarde kunstenaars. Beau wordt in het huis vrijwel meteen geconfronteerd met dementie. Gelukkig wordt er ook nog veel kunst beoefend én gelachen!

Article continues after the ad

RTL 4, 20.30 uur

Urk!

De docuserie Urk! volgt het dagelijks leven de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. De oma's Eltje en Grietje nemen een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft in de kappersstoel een goed gesprek over de liefde met Teun Föhn en Urker Jan houdt een oude traditie in ere: 'zaterdag visbakdag'.

SBS6, 20.30 uur

Kees van der Spek ontmaskert

Kees van der Spek trekt met de verborgen camera de wijde wereld in, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters!

RTL 5, 20.30 uur

Sportlab Sedoc

Voormalig hordeloper Gregory Sedoc verdiept zich in nieuwe technologieën in de sport. Hoe zorg je dat je controle over de stress krijgt en in de juiste flow voor de prestatie komt? Gregory praat onder anderen met Frank en Ronald de Boer, die allebei op een cruciaal moment in hun voetbalcarrière een penalty gemist hebben.

NPO 2, 21.05 uur

Film: Vanilla Sky

In deze puike remake van de Spaanse thriller Abre los Ojos speelt Tom Cruise een rijke rokkenjager die verminkt raakt bij een verkeersongeluk. Hij verliest daarbij niet alleen zijn goede looks, maar ook zijn verstand. Het titelnummer van Paul McCartney werd genomineerd voor een Oscar.

RTL 8, 20.30 uur

More content below the advertising