Ik vertrek

In 2013 begonnen de opgewekte Ruud en Netty zonder enige ervaring een chocoladewinkel in het Duitse Oberstdorf. Zes jaar later treffen we het koppel niet in Duitsland, maar in Oostenrijk aan. Daar verkoopt Ruud kaartjes voor de skilift. Wat is er in de tussentijd gebeurd?

NPO 1, 20.30 uur

Jacobine: Lang verhaal kort

Cabaretier Remco Veldhuis (Veldhuis en Kemper) las in een half jaar alle 66 boeken van de Bijbel en maakte er een humoristische en tegelijkertijd serieuze voorstelling over, genaamd Lang Verhaal Kort. Jacobine Geel kijkt met Remco Veldhuis naar fragmenten uit de voorstelling en praat met hem over wat hem verbaast en ontroert in het boek der boeken.

Article continues after the ad

NPO 2, 17.35 uur

The Border

Aan de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico woedt al jarenlang een hevige strijd. Agenten en officieren van de Amerikaanse Customs Border Protection (CBP) werken in een ruig en afgelegen gebied de klok rond om drugssmokkel, illegale immigratie en terrorisme te voorkomen.

National Geographic Channel, 20.00 uur

Geordie Shore

Als je na de vorige seizoenen dacht dat het niet erger kon, dan zit je er flink naast. Dit negentiende seizoen is er een van de overtreffende trap. Dat betekent nog meer drama, nog meer geschreeuw en natuurlijk nog meer seks!

MTV, 21.30 uur

Het beste van Holland zingt Hazes

Precies vijftien jaar na het overlijden van André Hazes, werd vorige maand een blik artiesten opengetrokken voor het muziekspektakel Holland zingt Hazes. Naast de kloeke klanken van toppers als Samantha Steenwijk en Peter Beense, kende deze editie nog iets bijzonders: André junior ging in duet met het hologram van wijlen senior.

SBS 6, 23.30 uur

Filmtip: Django Unchained

In Django Unchained speelt Jamie Foxx de titelrol van Django, een slaaf die wordt bevrijd door de Duitse premiejager Schultz (Christoph Waltz). Maar de schietgrage Schultz verlangt hiervoor wel een tegenprestatie. Het even slimme als spannende scenario van regisseur Quentin Tarantino werd bekroond met een Oscar!

 

Spike, 20.30 uur

More content below the advertising