Source
Beeld: RTL

The Voice Kids

Na vijf weken audities, maakt de tweede groep jonge zangtalenten zich vanavond op voor de battles. Het ultieme doel: het bereiken van de sing-off, het laatste obstakel voor die allesbeslissende finale. En er staat een hoop op het spel: wereldfaam én een studiebeurs van 25.000 euro!

Article continues after the ad

RTL 4, 20.30 uur

De 25…

SBS6 lijkt de strijd om de kijkcijfers op de vrijdagavond te hebben opgegeven. In plaats van de concurrentie aan te gaan met The Voice Kids en Flikken Maastricht, vult het de vrijdagavond met De 25. In dit knip-en-plakprogramma komen de 25 heftigste tv-confrontaties voorbij.

SBS6, 20.30 uur

Cold Feet

Eind jaren negentig werd Cold Feet gelanceerd als het Britse antwoord op comedyseries als Friends en Thritysomething. Met succes, want de reeks hield het vijf seizoenen lang vol. Na dertien jaar kreeg Cold Feet in 2016 een doorstart. De oude cast, inclusief James Nesbitt, keerde terug en is inmiddels toe aan seizoen acht!

NPO 3, 22.55 uur

Filmtip: Gravity

In Gravity spelen Sandra Bullock en George Clooney twee astronauten die terug naar de aarde moeten zien te komen nadat hun space shuttle het heeft begeven. Regisseur Alfonso Cuarón (Children of Men) schotelt ons een duizelingwekkende ruimtereis voor, die zich kan meten met de sciencefictionklassieker 2001: A Space Odyssey. Bekroond met niet minder dan zeven Oscars, waaronder beste regie, beste muziek en beste speciale effecten.

 

SBS9, 23.05 uur

More content below the advertising