Source
Beeld: RTL

Chantal komt werken

Chantal gaat vandaag aan de slag als kleuterjuf. Een makkie, want ze heeft zelf immers ook twee koters. Nou, vergeet het maar! De zesjarige stuiterballen zien hun kans schoon om te doen waar ze het allerbest in zijn: gillen en rondrennen. Tot Chantal knapt.

Article continues after the ad

RTL 4, 20.30 uur

Marcia Clark Investigates

Marcia Clark was hoofdaanklager in de zaak tegen O.J. Simpson en duikt nu in andere spraakmakende zaken. Vanavond onderzoekt ze de mysterieuze moord op Jam Master Jay, lid van het baanbrekende hiphoptrio RUN-D.M.C.

Crime & Investigation Network, 20.00 uur

Break Free

Laurens van der Graaff droomt stiekem van een leven als schrijver. Hij zet zijn eerste stappen in de literaire wereld, is op het boekenbal en draagt werk voor op Lowlands. In juli 2014 komt hij samen met zijn grote liefde Karlijn om bij de noodlottige vlucht van de MH17 richting Bali. Vijf jaar na de ramp maken Laurens' beste vrienden Wim en Young-Kon deze reis af.

NPO 3, 20.55 uur

Filmtip: Baywatch

In deze parodie op de televisieserie uit de jaren 90 krijgt ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) concurrentie van de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Maar als hun geliefde strand wordt bedreigd door een gewelddadige drugsbende, zullen de kemphanden de krachten moeten bundelen. Johnson en Efron zijn even grappig als gespierd in de hoofdrollen, maar helaas leunt het scenario soms wat al te makkelijk op ranzige onderbroekenlol.

 

Net5, 20.30 uur

More content below the advertising