Source
Beeld: RTL

Hotter than my daughter

Pieta is geboren op het kamp, moeder van vijf en kleedt zich als een ordinaire tiener. Ze omschrijft haar eigen kleding als de Pieta-stijl. Dat wil zeggen dat ze enkel korte rokjes draagt met daaronder een paar duizelingwekkend hoge hakken. Pieta's dochter Kimberly is het zat en roept de hulp van Patty in.

Article continues after the ad

RTL 5, 20.30 uur

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Nico en Linda kochten een winkelpand en Vlaardingen met een garage die ze willen gebruiken om te laden en te lossen. Maar om bij die garage te komen, moeten ze dwars door de tuin van buurtjes Herman en Barbara rijden. Die geloven echter niet in recht van overpad en hebben de toegang gebarricadeerd. Maar wie staat er nu in zijn recht?

SBS6, 21.30 uur

Kelder en Klöpping

Beroepskakker Jort Kelderen internetjournalist Alexander Klöpping verdiepen zich in het huis van de toekomst. Binnenkort zitten onze huizen vol met slimme apparaten, zonder dat ze te zien zijn. Smart homes weten precies wat de gebruiker wil, maar gaat dat niet ten koste van onze privacy?

NPO 1, 22.50 uur

Filmtip: We’re the Millers

Je ziet ze weer overal op de weg: brave gezinnen in grote campers op weg naar hun vakantiebestemming. De familie Miller is echter geen gezin en al helemaal niet braaf! Het is een samengeraapt zooitje, dat op deze manier drugs uit Mexico wil smokkelen. Een gestoord idee, en voorspelbaar tot en met, maar het wordt leuk gebracht door de nep-gezinsleden.

 

Net5, 21.55 uur

More content below the advertising