The Missing is na twee seizoenen nog steeds niet afgelopen. Nu is er een spin-off met rechercheur Baptiste in de hoofdrol en die speelt zich af in ons eigen kikkerlandje. 

Als je The Missing nog niet hebt gezien, zet de mysterieuze misdaadserie, die nu op Netflix staat, dan snel op je kijklijstje. In de BBC-serie gaat de Franse rechercheur Julien Baptiste op zoek naar een vermiste jongen. In acht ijzersterke afleveringen werd dit tragische en spannende verhaal verteld. Daar zou het bij blijven, maar de kijkers kregen geen genoeg van Baptiste en er kwam een tweede seizoen, die zelfs nóg beter was! De avonturen van de Fransman gaan daarom gewoon door in een nieuwe serie. 

Article continues after the ad

In Baptiste staat de Franse rechercheur dit keer zelf centraal, maar aan de succesformule lijkt niet veel veranderd te zijn. Na een zware operatie, die hij gelukkig heeft overleefd, is Baptiste op vakantie in Amsterdam. Veel rust krijgt hij niet, want al snel wordt hij benaderd om een vermist meisje te zoeken. Hij wordt daarbij geholpen door de oom van de tiener. Zoals je gewend bent van The Missing blijkt er veel meer aan de hand en heeft iedereen iets te verbergen.

Het is nog niet bekend wanneer Baptiste wordt uitgezonden door de BBC. We houden je op de hoogte. 

More content below the advertising