Na de aanval op Pearl Harbor ging Amerika de strijd aan met Japan. De epische oorlogsfilm Midway gaat over de historische zeeslag die alles veranderde. 

Regisseur Roland Emmerich staat bekend om zijn spectaculaire actiefilms zoals Independence Day, The Day After Tomorrow, 2012 en White House Down. Met het WOII epos Midway heeft hij weer een nieuwe blockbuster aan zijn indrukwekkende oeuvre toegevoegd. Deze oorlogsfilm speelt zich af na de aanval op Pearl Harbor en toont hoe de Amerikanen vochten om het eiland Midway te beschermen.

Article continues after the ad

De slag bij Midway was een belangrijk keerpunt in de Tweede Wereldoorlog en dit waargebeurde verhaal wordt op spectaculaire wijze verteld door regisseur Emmerich. Zoals we van hem gewend zijn, pakt hij flink uit met grootschalige zee- en luchtgevechten.

Topcast

Ook heeft de film een topcast, bestaande uit onder andere: Woody Harrelson, Patrick Wilson, Luke Evans en opkomende sterren Ed Skrein, Mandy Moore en Nick Jonas. Dat maakt van Midway een oorlogsfilm die je niet mag missen en in de bioscoop moet zien op een zo groot mogelijk scherm.

Midway draait vanaf 7 november in de bioscoop. Wil je weten waar de film te zien is? Check dan de website.

 

More content below the advertising