Rechercheur Harry Ambrose keert terug voor een derde seizoen van de spannende misdaadserie The Sinner en dit derde deel wordt gruwelijker dan ooit.

Het was de bedoeling dat The Sinner maar één seizoen zou krijgen, maar de mysterieuze misdaadserie was zo een groot succes dat een vervolg niet uit kon blijven. Het tweede seizoen was weer ijzersterk en de Amerikaanse omroep USA Network heeft bekend gemaakt dat The Sinner ook een derde seizoen krijgt.

Article continues after the ad

In het derde deel onderzoekt rechercheur Harry Ambrose een auto-ongeluk en hij komt een misdrijf op het spoor. Deze misdaad ontwikkelt zich tot de gevaarlijkste en meest verontrustende zaak van Harry's carrière.

Matt Bomer

De hoofdrol is weer voor Bill Pullman en hij wordt dit seizoen bijgestaan door Matt Bomer, bekend van de serie White Collar en de Magic Mike-films. Bomer speelt een vader die na het ongeluk steun zoekt bij Ambrose. 

Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van The Sinner wordt uitgezonden. De eerste twee seizoenen zijn te zien op Netflix.

More content below the advertising