Het lijkt wel alsof De Luizenmoeder alleen maar succesvoller en succesvoller wordt. Na een ijzersterke start zijn de kijkcijfers nu nóg hoger dan vorige week!

Het tweede seizoen van De Luizenmoeder ging vorige week van start met een dikke 3.965.000 kijkers, het hoogste aantal dat de serie tot dat moment had gehaald, maar daar bleef het niet bij. De afgelopen week hebben nog eens meer dan een miljoen mensen de eerste aflevering teruggekeken, en met dit uitgestelde kijken erbij opgeteld, kwam de comedyserie uit op 5,1 miljoen kijkers!

Je zou denken dat deze cijfers niet beter zouden kunnen worden, want na de eerste aflevering van een seizoen dalen de kijkercijfers altijd een beetje om pas bij de laatste aflevering weer omhoog te gaan. Dat is niet het geval bij De Luizenmoeder, de uitzending van gisteren trok maar liefst 4.176.000 kijkers en met het uitgestelde kijken wordt dit aantal alleen maar meer. 

Article continues after the ad

In de aflevering van afgelopen zondag zaten alle wc's verstopt dankzij directeur Anton en werd er ondertussen gezocht naar een nieuwe docent, terwijl de ouders zich op het schoolplein druk maakten over gender en seksualiteit omdat een meisje zich verkleedde als Spider-Man. 

De Luizenmoeder wordt iedere zondagavond uitgezonden om 20:25 uur op NPO 3. De aflevering is terug te kijken op NPO Start.

More content below the advertising