Fotografie: William Rutten
Fotografie: William Rutten

De liveshows gaan vanavond van start en de twaalf overgebleven talenten strijden met elkaar om The Voice of Holland te winnen. Wat kunnen we verwachten?

Uit duizenden aanmeldingen zijn er na zeven rondes Blind Auditions, vier Battles-rondes en twee Knockouts nog twaalf talenten over die de komende vier weken de strijd met elkaar aan gaan. Ze strijden om de felbegeerde titel, een platencontract, 50.000 euro en een clip-opname in Zuid-Afrika. Dit zijn de talenten die kans maken op deze mooie prijs. 

Article continues after the ad

Team Ali B.

Ali B. heeft met Debrah en Sarah-Jane twee unieke soul-zangeressen in zijn team. De jonge en talentvolle Menno maakt zijn team compleet.

Team Lil Kleine

Debuterende coach Lil Kleine heeft met volkszanger Quido en powerhouses Kimberly en Talita een gevarieerd gezelschap samengesteld.

Team Waylon

Waylon heeft met Bryan B en Patricia veel ervaring in zijn team. Crooner Dennis zorgt voor een swingende noot in het team.

Team Anouk

Anouk heeft een mooie troef achter de hand met de rockband Navarone, de eerst band ooit in de liveshows van The Voice. Haar team wordt aangevuld met twee veelbelovende jonge zangeressen: Mikki en Irene.

In de eerste liveshow is er ook gelijk hoog bezoek. De Britse meidengroep Little Mix treedt op en zingt met enkele talenten de hit Woman Like Me. Daarnaast brengen ze ook het nieuwe nummer Think About Us ten gehoren.

The Voice of Holland is vanavond te zien om 20:30 uur op RTL 4.

More content below the advertising