Fotografie: William Rutten
Fotografie: William Rutten

De liveshows gaan vanavond van start en de twaalf overgebleven talenten strijden met elkaar om The Voice of Holland te winnen. Wat kunnen we verwachten?

Uit duizenden aanmeldingen zijn er na zeven rondes Blind Auditions, vier Battles-rondes en twee Knockouts nog twaalf talenten over die de komende vier weken de strijd met elkaar aan gaan. Ze strijden om de felbegeerde titel, een platencontract, 50.000 euro en een clip-opname in Zuid-Afrika. Dit zijn de talenten die kans maken op deze mooie prijs. 

More content below the advertising

Team Ali B.

Ali B. heeft met Debrah en Sarah-Jane twee unieke soul-zangeressen in zijn team. De jonge en talentvolle Menno maakt zijn team compleet.

Team Lil Kleine

Debuterende coach Lil Kleine heeft met volkszanger Quido en powerhouses Kimberly en Talita een gevarieerd gezelschap samengesteld.

Team Waylon

Waylon heeft met Bryan B en Patricia veel ervaring in zijn team. Crooner Dennis zorgt voor een swingende noot in het team.

Team Anouk

Anouk heeft een mooie troef achter de hand met de rockband Navarone, de eerst band ooit in de liveshows van The Voice. Haar team wordt aangevuld met twee veelbelovende jonge zangeressen: Mikki en Irene.

In de eerste liveshow is er ook gelijk hoog bezoek. De Britse meidengroep Little Mix treedt op en zingt met enkele talenten de hit Woman Like Me. Daarnaast brengen ze ook het nieuwe nummer Think About Us ten gehoren.

The Voice of Holland is vanavond te zien om 20:30 uur op RTL 4.

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.