Alles wat je wilde weten over het menselijk lichaam

Vanaf 18 oktober vraagt Viktor Brand twee koppels van bekende Nederlanders weer het hemd van het lijf. 

Alles wat je wilde weten over het menselijke lichaam, maar nooit durfde te vragen, komt voorbij in deze spelshow vol grappige en leerzame weetjes. Onder leiding van Viktor Brand strijden twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. Maar het blijft niet beperkt tot algemene vragen over ons lichaam en geest. Ook de BN'ers moeten met de billen bloot. Viktor steelt hen de meest verrassende vragen en de antwoorden zijn vaak nog verrassender. 

De koppels die dit seizoen meedoen aan De Lijf Show zijn onder anderen Patty Brard en Gerard Joling, Fred van Leer en Inge de Bruijn, Samantha Steenwijk en Tino Martin, Jenny en Danny de Munk, Kjeld Nuisen zijn vrouw Jill de Robles, Mark Laurenz en Bobbi Eden en Nick & Simon.

De Lijf Show is vanaf 18 oktober om 21:30 uur te zien op SBS6

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag