Alles wat je wilde weten over het menselijk lichaam

Vanaf 18 oktober vraagt Viktor Brand twee koppels van bekende Nederlanders weer het hemd van het lijf. 

Alles wat je wilde weten over het menselijke lichaam, maar nooit durfde te vragen, komt voorbij in deze spelshow vol grappige en leerzame weetjes. Onder leiding van Viktor Brand strijden twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. Maar het blijft niet beperkt tot algemene vragen over ons lichaam en geest. Ook de BN'ers moeten met de billen bloot. Viktor steelt hen de meest verrassende vragen en de antwoorden zijn vaak nog verrassender. 

De koppels die dit seizoen meedoen aan De Lijf Show zijn onder anderen Patty Brard en Gerard Joling, Fred van Leer en Inge de Bruijn, Samantha Steenwijk en Tino Martin, Jenny en Danny de Munk, Kjeld Nuisen zijn vrouw Jill de Robles, Mark Laurenz en Bobbi Eden en Nick & Simon.

De Lijf Show is vanaf 18 oktober om 21:30 uur te zien op SBS6

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.