The Big Bang Theory is nu echt afgelopen. Veronica Magazine ging op setbezoek bij een van de allerlaatste afleveringen en sprak met de castleden.

Twaalf seizoenen lang konden we de avonturen volgen van de slimme nerds Leonard en Sheldon en hun sexy, maar niet al te snuggere, buurvrouw Penny. In de tussentijd kwamen er talloze nieuwe personages bij, werden Leonard en Penny verliefd, kreeg Sheldon een vriendinnetje en werden de grappen steeds beter.

Roadtrip met Leonard

Volgens de geruchten was hoofdrolspeler Jim 'Sheldon' Parsons klaar met de show en vond het tijd om er mee te stoppen. Zijn collega's zijn het daar mee eens. Johnny Galecki speelde Leonard en vergelijkt de afgelopen twaalf seizoenen met een roadtrip. "Je zit nog lekker in je auto, je hebt nog genoeg benzine, het gezelschap is goed en je zou nog best even door kunnen rijden. Maar zodra je die afslag hebt genomen, weet je dat het een goed idee was om te stoppen."

Penny en de underdogs

Kaley 'Penny' Cuoco gaat de comedyserie erg missen. "Deze personages zijn speciaal voor mij. Niet alleen Penny, maar ook de jongens en de mensen die er later zijn bijgekomen. Het waren allemaal underdogs, maar ze hebben één voor één iets moois opgebouwd. Daarom is het ook wel een goed moment om ze achter te laten." 

Article continues after the ad

Als aandenken neemt ze een poster van twee robots mee naar huis. "Ik heb er duizenden keren naar gekeken", vertelt ze over het plaatje dat op de set hing. “En dat wil ik thuis blijven doen."

De allerlaatste afleveringen van The Big Bang Theory zijn te zien vanaf 19:35 uur op Veronica. 

Vanaf 18:25 uur krijg je ook een kijkje achter de schermen in de programma's It All Started with a Big Bang en A Big Bang Farewell.

Het complete artikel over het setbezoek is te lezen in Veronica Magazine, nummer 21.

More content below the advertising