GTST castfoto seizoen 30

Wil je weten wat er deze week gaat gebeuren in Goede tijden, slechte tijden? Wij vertellen het je in deze vooruitblik.

Maandag 16 september

Daan dringt zich op aan Nina. Billy doet een belangrijke medische ontdekking over Carmen. Om Janine aan zich te binden, maakt Rob het steeds bonter. JoJo voelt zich verraden door Kimberly en Bing.

Dinsdag 17 september

Kimberly moet het slim spelen om JoJo op het juiste spoor te zetten wat betreft haar diabetes. Valentijn zint op een tegenactie als de andere vloggers hem weg willen werken. Bing reageert zijn ongeduld af op Shanti en Puck.

Woensdag 18 september

Tiffy heeft haarscherp door dat Lucas zenuwachtig is over het vaderschap. Als Amir gevraagd wordt om met zijn mishandelingsverhaal naar buiten te treden, raakt hij in paniek. Kimberly is het er niet mee eens dat JoJo niet meer naar school gaat.

Article continues after the ad

Donderdag 19 september

Sjors en Amir zijn het niet eens over hoe ze Davy moeten aanpakken. Janine trekt een conclusie over haar relatie met Rob. Door een angstaanjagende gebeurtenis komen Lucas en Tiffy nader tot elkaar. Ludo ontdekt dat Billy achter zijn rug om met de politie in contact staat.

Vrijdag 20 september

Ludo en Billy bezoeken Carmen. Janine heeft groot nieuws voor Linda en Anton, maar Rob wil dat ze het nog verzwijgt. Valentijn verricht een goede daad. Nina drukt haar ware gevoelens weg als Daan en Puck hun eerste echte date plannen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie houdt #Nina nu echt voor de gek? #Daan, #Bing of juist zichzelf? 😱 #GTST

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Goede tijden, slechte tijden is iedere werkdag te zien om 20:00 uur op RTL 4.

More content below the advertising