GTST castfoto seizoen 30

Wil je weten wat er deze week gaat gebeuren in Goede tijden, slechte tijden? Wij vertellen het je in onze vooruitblik.

Maandag 6 januari

Eva heeft een mooi diner voor Janine geregeld, maar heeft het zelf heel moeilijk. Nina probeert zonder ruzie een gesprek met Bing te voeren. Lucas krijgt slecht nieuws te horen. Bing vraagt Sjors om juridische bijstand.

Dinsdag 7 januari

Lana probeert met een smoes uit huis te ontsnappen. Linda heeft meteen argwaan als ze Anton plezier ziet maken met een andere vrouw. Rik probeert Shanti af te leiden van haar verdriet door een ijskoud initiatief. Hij is echter zelf slachtoffer van zijn actie.

Woensdag 8 januari

Het komt Lana heel goed uit wanneer Laura zich vergist. Amir en Sjors moeten het eens zien te worden over haar activiteiten voor Bing. Daan biedt Nina zijn hulp aan. Puck moet een stiekeme actie verborgen zien te houden. Merel heeft een klik met Jojo.

Article continues after the ad

Donderdag 9 januari

Saskia stuurt de kinderen weg als ze bezoek krijgt. Linda en Shanti vinden het toch moeilijk om in elkaars buurt te zijn. Rik vindt het moeilijk om aan een vriend werk te vragen, maar doet het toch. Jojo verwijt Bing dat hij zijn kinderen niet serieus neemt.

Vrijdag 10 januari

Janines goedbedoelde plannen groeien haar boven het hoofd. Nina accepteert Lucas' ontwijkende gedrag niet meer. Bing werkt Puck weg, zodat hij en zijn kinderen kunnen gaan en staan waar ze willen.   

Goede tijden, slechte tijden is iedere werkdag te zien om 20:00 uur op RTL 4.

More content below the advertising