GTST castfoto seizoen 30

Wil je weten wat er deze week gaat gebeuren in Goede tijden, slechte tijden? Wij vertellen het je in onze vooruitblik.

Maandag 30 december

Bing helpt zijn kinderen om geld te verdienen op de winterfair. Rik treft een oude vriend waarmee hij vroeger heeft samengewerkt. Shanti is slachtoffer van een verkeersongeluk. Om zijn zin door te drijven, sluit Daan Nina op.

Dinsdag 31 december

Nina weet zeker dat ze het slachtoffer is van een gemeen plan. Shanti verafschuwt haar moeder en zou haar het liefst zien verdwijnen. Bobby wil geen geheime relatie met Lana, maar wat hij wel wil, kán gewoon niet.

Woensdag 1 januari

Door al het gedoe is Nina de afspraak met de sponsor van de modeshow vergeten. Om dit tekort op te vangen, gaat Lucas op zoek naar een geldschieter. Valentijn heeft een nieuwe aanbidster. Rik heeft niet door dat Shanti eigenlijk afscheid van hem neemt.

Article continues after the ad

Donderdag 2 januari

Lana en Bobby regelen een plek waar ze ongestoord samen kunnen zijn. Amir zoekt voorzichtig toenadering bij Sjors. Om zijn zin door te drijven, dreigt Rik met de politie. Billy wordt teleurgesteld en laat Meerdijk achter zich.

Vrijdag 3 januari

Door de modeshow moet Janine de confrontatie met haar ziekte aangaan. Ludo houdt af wanneer Valentijn hem meevraagt naar de show. Nola ontdekt iets, ontsnapt aan ieders aandacht en doet een goede daad.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een nieuw begin voor de #Meerdijkers! ❤ #GTST #liefde #vriendschap #geluk #afscheid

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Goede tijden, slechte tijden is iedere werkdag te zien om 20:00 uur op RTL 4.

More content below the advertising