De carrière van Glennis Grace gaat als een speer. Uit het niets is de zangeres, die jarenlang bikkelde om zichzelf te bewijzen, het nieuws van de dag. Om niets te missen, brengen wij speciaal voor jou de Grote Glennis Grace Update.

Hoe begon dit nou allemaal?

Uit het niets dook Glennis Grace op in America’s Got Talent. Zoals je al had geraden, dat is de Amerikaanse variant van Holland’s Got Talent, maar dan groter en dramatischer. Glennis deed wat ze het beste doet en zong een liedje van Whitney Houston. Ze kreeg een staande ovatie en mocht door naar de volgende ronde.

En toen?

Toen bleef ze winnen! Ze schopte het zelfs tot de kwartfinale. Het duurde daarna nog een dag voordat ze wist of ze doorging naar de volgende ronde, want America’s Got Talent wordt op twee dagen uitgezonden. Een uitzending voor de acts en een uitzending voor de results. Glennis had in eerste instantie niet eens door dat zij voldoende stemmen had gekregen. Presentatrice Tyra Banks melde dat allebei de kandidaten door waren maar Glennis dacht dat alleen haar concurrent Samuel Comroe naar de halve finale mocht. Het zorgde voor een heerlijk authentiek momentje waarbij een dolblije Glennis "What the fuck!" riep op Amerikaanse televisie. 

Article continues after the ad

En nu?

Nu is Glennis weer even terug in Nederland om bij te komen. Ze hoeft pas weer op te treden op 4 of 11 september, om welke uitzending het gaat, wordt bekend gemaakt na de volgende kwartfinale. Ondertussen is presentatrice Nada van Nie druk bezig met een documentaire over Glennis. Ze volgt de zangeres al jaren en hoopt de laatste hand te leggen aan de film, die al is aangekocht door RTL en op Videoland te zien zal zijn. 

More content below the advertising