Ook het Grote Dierenbos ontkomt niet aan de heersende nostalgiekoorts: sinds vandaag staat er een gloednieuw seizoen van De Fabeltjeskrant op Netflix!

Hoewel, gloednieuw… De vierdelige Netflix-serie is een bewerking van De Fabeltjeskrant en de Grote Dierenbos-spelen, de kinderfilm die vorig jaar in de bioscopen was te zien. Hierin dreigt de picknick van Juffrouw Ooievaar in het water te vallen, omdat Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen. Daarnaast lijken de dieren meer oog te hebben in Peter Panda, een wereldreiziger die helemaal uit China komt!

Article continues after the ad

Zoals je kunt zien, ziet De Fabeltjeskrant er net iets anders uit dan je misschien gewend bent. In plaats van handgemaakte poppen, worden de inwoners van het Grote Dierenbos nu tot leven gewekt met behulp van moderne computeranimaties. Onder anderen Loes Luca, Georgina Verbaan en Armin van Buuren zullen de stemmen inspreken voor deze serie. Eén ding is echter onveranderd gebleven: de inmiddels 80-jarige Els Scherjon zal opnieuw te horen zijn als de deftige Juffrouw Ooievaar!

De Fabeltjeskrant staat vanaf vandaag op Netflix.

More content below the advertising