De vertaling van Dr. Pimple Popper is zoiets als Dokter Puistenuitknijper. De knijpgrage dermatoloog Sandra Lee beperkt zich echter niet tot alleen puisten.

Het idee achter Dr. Pimple Popper was heel nobel. Sandra Lee werkt als dermatoloog en wilde haar werk aan de wereld tonen. Ze filmde haar werkzaamheden en al snel viel het haar op dat de filmpjes waarin mee-eters werden verwijderd het populairst waren. Ze zag dit als een mooie kans om haar publiek te leren over huidverzorging.

Ondanks de goede bedoelingen van Dokter Puist willen haar trouwe fans gewoon lekker walgen van alle pus, talg en andere zooi die uit iemands lichaam kan komen. Dat moeten we natuurlijk met jullie delen. We hebben gekeken welk filmpje het populairst is en met 47 miljoen views was dit de winnaar. Mevrouw 'Gold' had eerder al een paar mee-eters laten verwijderen maar moest een tweede keer terugkomen om een ontstoken mee-eter te laten verwijderen. Ja, dat lees je goed; een ontstoken mee-eter! Probeer je lunch binnen te houden. 

Article continues after the ad

 

More content below the advertising